sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006

Joulun odotusta...Hyvää itsenäisyyspäivää toivotus on jo tältä vuodelta vanhentunut. Odotellaan joulua ja valmistaudutaan pikku hiljaa. Joululahjat ovat taas vaiheessa, kun on niin paljon muutakin tekemistä. Keittiöremontti on loppusuoralla.
Muut viime vuoden joulukuvat ovat liian henkilökeskeisiä. Mutta yksi löytyi. Vuosia Uhoava Gnu on tehnut erilaisia piparkakkutaloja ja tämä on versio vuodelta 2005. Tämän vuoden piparkakkutalon jätämme nyt väliin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivon,että päiväsi on ollut rauhallinen,antanut mahdollisuuden lepoon ja virkistymiseen niin,että uusin voimin jaksat aloittaa uuden viikon.-Hieno tuo Uhoavan piparkakkutorni.Ihailevat terveiset Uhoavalle.

Kaija kirjoitti...

Nyt otin itseäni niskasta ja päätin käydä vastavierailulla, kun sinä aika usein käyt minun sivuillani:) Mukava idea tämä teidän Gnu-klaaninne!
Ja lakananpitsi on hieno! Tuo pitsinvirkkaus on semmoinen laji, johon minun kärsivällisyyteni ei koskaan oikein ole venynyt. Kunnioitukseni kaikille sitä jaksaville!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä ja voimia remontin loppusuoralle!
Hyvää alkavaa viikkoa myös :)!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun alkaa olla remppa takana. Onko jääkaappi vielä saapunut?
Mullakin on lahjat vielä vaiheessa, varsinkin kuin nälkä kasvaa syödessä ja vasta nyt keksin lahjaideoita jotka ovatkin PALJON parempia kuin edelliset. Noh, ehkä sitten ensi jouluna. Helmiksen blogista luin jotain vähän saman tapaista... Voi meitä neulojia.

Famu: kiitokset ihailevista terveisistä ;)
Tuota piparkakkutaloa oli mukavaa tehdä. Musta on aina ollut mukava tehdä noita, mutta en oikeastaan tykkää siitä syömisosiosta. Onneksi muu perhe on voinut auttaa siinä..

Anonyymi kirjoitti...

Piipahdin vain toivottamaan Rauhallista Joulua 2006 sekä Onnellista Uutta Vuotta 2007!