Friday, December 15, 2006

Unelmia
Takapihan (= kaupungin metsäpuistossa aivan tonttimme rajalla)kasvava koivu oli näin upea reilu kuukausi sitten eli marraskuun 5.päivä. Nyt oli kyllä pakkasen puolella lämpötila, mutta luntahan ei ole. Musta joulu on ollut kuulemma viimeksi -92 täällä ja sitä ennen -72. Aina voi kuitenkin toivoa, että lunta olisi edes vähän jouluna.
Toinen unelma on että kaikki kesken olevat 7 lahjaa valmistuvat; tai jos ollaan rehellisiä, niin yhtä ei ole edes aloitettu.

6 comments:

Helmis said...

Hei! Älä ota stressiä.
Teet sen minkä kerkiät ja oikeasti annat sen lämpimän ajatuksen - tietty lupauksella valmiista neuleesta vaikkapa ens jouluun mennessä! Mä uskon, että saajat kyllä ymmärtää :)..
Paremminkin ne ymmärtää, kuin jos väkisin runnoisit sellaista, mitä ei yksinkertaisesti voi ehtiä.
Toisaalta, yhtä ja toista voi vielä valmistuakin, kunhan et ota stressiä! (paraskin puhumaan...................)

Hyvää viikonloppua joka tapauksessa, muistahan levätä!

Tellu said...

Upeita rauhoittavia sinisiä hetkiä olet meille välittänyt kuvien kautta. Itsellänikin on jokuset tossut vielä lankoina, mutta tehdään ne, jotka ehditään. Onhan tässä vielä yksi kokonainen viikonloppu aikaa. Kun sitten vaan osaisi hellittää ennen aattoa ;)

villasukka said...

Kyllä se siitä.... täällä toiseksi viimeistä lahjusta on eilen aloiteltu. Onneksi näitä viimeisiä ei tarvitse postittaa minnekään...

aura said...

Minustakin nämä siniset kuvat ovat ihania. Itselläni kesken on kaksi lahjaa, jotka on tehtävä jouluksi ja kaksi muuta on vielä aloittamatta, mutta niistä en ota stressiä, annan jotain muuta, jos ei valmistu.

iso gnu said...

Luulen että nämä siniset kuvat ovat jonkinlaista mielikuva-rentoutusta. Termit eivät ole hallussa. Varsinkin mökin rannoilta otetut kuvat ovat tosi rentouttavia minulle.
Jkv siivottu ja tehty käsitöitä. Passattu vieraita ja saunottu ja nukuttu. Eiköhän se ensi viikkokin suju -teen sen minkä kerkiän.
KIITOS kaikista ihanista kommenteista!

MysteryKnitter said...

What a lovely tree! Like a post card!