keskiviikkona, joulukuuta 13, 2006

Sininen hetki Päijänteellä
Joululahjat vaiheessa edelleen ja siis ei esiteltävää. Lahjatkin edistyvät hitaasti, kun kaikenlaisia pöytäkirjoja, raportteja ja yms tuloksia päivittäin sataa työpöydälle- siis teettää iltatöitä. Olishan se joulu kun antaisi lahjat keskentekoisina, kappaleina ja tarvikkeina. Ei ole tulllut kokeiltua vielä. JYV-lahja lähti sentään tänään ja siis ehtii hyvin jouluksi. On vain edelleen niin vaikea tajuta , että joulu on käsillä tuossa tuokiossa. On niin pimeää, märkää ja sateista. Viime viikonloppuna mies kävi soutaen saaressa ja haluan jakaa kanssanne kauniin sinisen hetlken Päijänteellä 10.12.06.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No ohhoh! Ei olis uskonut joulukuuksi ilman kertomista..

Mua ei sinänsä haittaa vaikka antaisit lahjat lankoina ;)

(Miekin olen aika vaiheessa vielä kaiken kanssa..)

Mari kirjoitti...

Jyv paketti tais tulla mullekkin perille tänään, postileimasta päätellen:) Kierrän pakettia kuin kuumaa kuppia, mutta en ole edes päälipaperia vielä uskaltautunut rapisuttamaan :D
-mari-

Anonyymi kirjoitti...

Hih, mulle tuli kyllä mieleeni tänään, että voisin oikeasti antaa vaikkapa käsityötaitoisille kummitytöille lankaa ja puikkoja lahjaksi.
Pitää laittaa ensi vuodeksi korvan taakse, kun sniikkerit ja lapaset on jo tehtynä.. Ja oma väki saa ehkä lahjansa oikeasti keskeneräisinä, kun ensiksi pitää tehdä ne kauemmas lähtevät.
Säätila kyllä tosissaa hämää, ei meinaa joulua uskoa ensiviikoksi!

Onneksi joulu tulee, vaikkei kaikki oliskaan ihan tiptop!!

Anonyymi kirjoitti...

Olipa sekava kommentti (kuuntelen puolella korvalla lukuläksyä).

Siis tuo idea lanka+puikkolahjasta pitää laittaa muistiin ensi vuotta varten :).

MysteryKnitter kirjoitti...

Uskomatonta, että joulukuu on tuossa postauksessa ja Päijänne on sula!