maanantaina, joulukuuta 25, 2006

JYV-lahjoja ja muita lahjoja..

Itsekkäästi aloitan esitelemällä saamiani lahjoja, näytän tekemiäni ehkä pikkuhiljaa joulun jälkeen ja alkuvuodesta (yksi syy, että osan annoin lupauksena saada jotakin jouluaaton jälkeen. Oli vain hyväksyttävä tosiasiat ja oma sairaus). Nyt joulun seutuna kirjat kiehtovat, tuli sellainen kasa kirjoja, jotta... tunteja ja päiviä ja viikkoja kuluu!
Marin lähettämässä kauniissa joulupaketissa oli hauska, ruskean ja valkoisen kirjava huivi ja siihen istuva pipohattu, jota sain kyllä vähän aikaa pyöritellä päässäni perheen riemuksi. Onneksi pyörittelystä ei ole kuvia! Pipo oli aika huvittava erilaisina asentoversioina, mutta lopulta se napsahti päähän oikein päin ja ei näyttänyt todellakaan tavalliselta, arkipäiväiseltä pipolta, vaan kaupunkipipolta tai -päähineeltä. Hyvä malli ja ei muuta pyöreää päätäni munaksi. Tähän tosi jännällä ohjeella tehtyyn päähineeseen (pipo tuntuu ihan liian arkipäiväiseltä sanalta) en ole törmännyt aiemmin. Erityisen hyvä lahjakin, kun vähän aikaa saa miettiä ja testailla ja sitten se keksimisen riemu. Teetä ei ole vielä ehditty maistella ja kynttilätkin odottavat vuoroaan. Suurkiitos Mari lahjasta!!!
Uhoava oli ommellut minulle kierrätysmateriaalista aivan ihanan puikkojen säilytyskotelon. Uloin kangas on vanha pellavainen kaitaliina. Lahja on tosi kaunis ja ihana. Jospa puikot pysyisivät nyt yhdessä kohdin ja tallessa. (Nyt löytyi lukematon määrä esim 3 mm.n puikkoja.)Tarkemmat tiedot löytynevät lähiaikoina Uhoavan Gnun blogista.

Ei kommentteja: