torstaina, tammikuuta 18, 2007

Makeaa mahan täydeltä...Kummityttö saavuttaa piakkoin kunnioitettavan viiden vuoden iän. Lempivärejänsä ovat kaikki prinsessamaiset värit, siis hempeät ja makeat. Kummitädin lemppareita ovat maanläheiset värit ruskeasta vihreään ja nekin murrettuina.Poikkeus; tykkään puhtaasta punaisesta. Alla olevan liinan olen ristipistoillut joskus 70-luvulla joululiinaksemme jonkun ruotsalaisen lehden mallin mukaan. No, mitä ei kummitäti tekisi kummilapselleen, ellei tämän lempivärisiä neulomuksia. Niin sitä on kudottu vaaleanpunaiset, makeat sukat ja pörröhörhöt, vaaleanpunaiset lapaset. Vielä jäi vaaleanpunaista pätkävärjättyä Nallea ja jkv punertavaa Novita Fania. Lupailin ystävälle, että kudon hänen lapsenlapselleen sukat lopuista. Pelkään, että vaaleanpunaista Nallea jää sittenkin.Sukat; Novita Nalle , 3,5 mm:n puikot 10 silmukkaa puikolla, perinteinen malli. mutta alkuun joka toinen kerros Novita Fanilla.
Lapaset: Novita Nalle resori, 3.5 mm puikoilla + 9 silmukkaa puikoilla ja muuten 4 mm.n puikolla Nalle + Novita fani, puikolla 8 silmukkaa ja peukalon yläpuolella 7 silmukkaa puikolla.
Langankulutus yhteensä tasan 100 g.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti ovat 5 vuotiaan unelma-asusteet.

Anonyymi kirjoitti...

No ovatpa pinkit! Hatunnostoa kun teit, vaikka ovatkin niin kaukana omista väreistäsi ;)
Tyllerö varmasti tykkää!

Jos pinkkiä jää, minä voin käyttää vaikka raitalankana kaverin pikkutytön sukkiin. Muistaakseni tyttö on nyt 5-6-vuotias. (Ehkä tällaisia ikiä oppii muistamaan sitten jos on omia lapsia?)

uhoava gnu kirjoitti...

Jäi näköjään anonyymiksi tuo edellinen kommenttini. Ehkä kuitenkin tajusit kuka se sun lankojasi himoitsee ;)