maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Muoriskan loppiaisarvonnan voitto perillä
Kiitos Muoriska! Tänään töistä tultua oli Postin lappu postilaatikossa, että isokoinen kirje odottaa noutajaa postissa. Onneksi pääpostimme(josta saan paketit)on auki klo 20.00 asti.
Ihania kalapostimerkkejä oli kuori täynnä - taisin sanoa arvonnassa olevani kala-allergikko. Nuo kalat kestän ;). Vaaka ry:n kortissa 5-v Aatu poseeraa poliisina. Kissa -kirjaan mahtuu paljon muistiinpanoja ja jos joskus tulevaisuudessa joku asia olisi muistissa. Joku ohje siellä oli jo valmiina ja lankaakin tuli. Ohjeesta sitten myöhemmin, kun ehdin aloittaa sen. Onneksi lanka oli "kunnon" väristä Novita Woolia. Olen kutonut kummitytölle synttärilahjaksi (pian 5 -v) äkkimakeasta vaaleanpunaisesta sukat ja lapasista puuttuu enää toinen. Niin sitten pääsen käsiksi oikeisiin väreihin! Anteeksi vaan kaikki vaaleanpunaista rakastavat! Väri sopii toisille hyvin, mutta ei minulle.
Kiva oli saada lankaa: kun ei voi ostaa koska tuli luvattua jotakin uutena vuotena! Sitä paitsi olen kyllä ostanut lahjalankoja, mutta niitä ei voi näyttää. Olipa ihana voittaa arpajaisista palkinto!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:), hyvä että ei ihan huti mennyt. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva paketti! Suloinen tuo kissakirja!