sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

Project Spectrum

February / March
Blue, White, Gray

April / May
Green, Yellow, Pink

June / July
Red, Black, Metallics

August / September
Brown, Orange, Purple

Itse asiassa liityin miettimisen jälkeen Project Spectrumiin. Kaikenvärisiä lankoja löytynee varastoista ja piiloista sekä saattaa löytyä ufojakin eri väreissä. Lankamäärää voisi yrittää vähentää ja ufoja voisi yrittää saada valmiiksi samalla projektilla. Jos ei huvita , niin huvita ja ei ole pakko tehdä mitään ko väreistä. Se on hyvä. Pinkkiäkin on nyt, kun oli ostettava kummitytön lahjaan langat. Tämän viisi vuotta täyttävän neidin lempiväri on pinkki, jota kummitustädiltä ei löytynyt yhtään kaikesta penkomisesta huolimatta.
Helmis oli ottanut jo siniseen/harmaaseen /valkoiseen varaslähdön ja neulonut langanlopuista ja pätkistä tosi kivat sukat.

Tänä vuonna valmistuneet sukat ( punertavat pitsisukat ja ruskeat Kerttu-pitsisukat) painoivat eli kulutin varastoja 95 g ja 90 g edestä eli 185 g. Unohdin vallan, että sain hienon dieettivaa´an ja punnita käsityöni eli lankamäärän.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minuakin kyllä houkuttelisi tuo projekti, mutta tuumailen vielä hetken aikaa. kauniita töitä sinulla myös tuolla aikaisemmissa postauksissa. Mieleni teksi ostaa lisää tuota Candia-lankaa mistä tein huivin ja lapaset, kun näytti niin hienolta slipoverissa.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voitit arvonnassa. Otatko yhteyttä muoriska at iki piste fi

Anonyymi kirjoitti...

Hei, on postissa ja tn. huomenna sinulla. En ottanut siitä kuvaa , joten julkistatko sen kun saat :)

Anonyymi kirjoitti...

Laitatko mulle s-postina (uhoava_gnu@yahoo.com) blogi-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, niin teen sulle galleriapohjat sinun nimissäsi.
Eli tarvitsen osoitteesi ja salasanasi, jotta voin tehdä Google-tilin ja sieltä sitten tuon gallerian.

MysteryKnitter kirjoitti...

Wau!