keskiviikkona, heinäkuuta 04, 2007

Seiskajuttu, juuri ennen 07.07.07


Helmis 10 puikkoa langalla - blogista haastoi minut eli siis seitsemän faktaa meikäläisestä on tämän postauksen aihe. Ei se niin helppoa ollutkaan valita, mitä laittaa tai on laittamatta. Mutta kiitos haasteesta Helmikselle.

Siis 7 faktaa itsestäni :

1. Olen ollut naimisissa yli 31 vuotta mieheni kanssa.

2. Minulla on kolme aikuista lasta, yksi lempivävy, yksi lempiminiä ja melkein (muutaman päivän kuluttua) my favorite son-in-law.

3. Vanhempani ovat vielä elossa ja minulla on kolme pikkusiskoa ja kaksi pikkuveljeä perheineen. Miehelläni on kolme veljeä ja yksi sisko perheineen. Sukua riittää ja samoin vierailupaikkoja ja vieraita.

4. Kotoa ja mökiltä löytyy kirjoja hyllyistä, kasoista eri paikoista ja jopa komeroista. Kirjakaupat ovat hankalia paikkoja ja samoin antikvariaatit, aina löytyy kirjoja, joita on lähes pakko ostaa. Kirjoista luopuminen on vaikeaa, joskus jonkun saa vietyä kirpparille.

5. Lankaa on todella paljon melkein joka huoneessa. Sitä löytyy useammasta komerosta, jostakin kirjahyllystä, koreista ympäri huushollia sekä varastosta että vielä vaatehuoneesta. Ufojakin löytyy kuten voi katsoa aiemmasta postauksesta. Perinnöksi jää Uhoavalle, en ehdi kaikkea kuluttaa.

6. Olen sairauksien myötä oppinut ainakin välillä olemaan luovasti joutilas.

7. Neule on aina mukana. Sen on oppinut vuosien aikana, että neule on parasta ottaa mukaansa. Muuten joutuu etsimään lankakauppaa ja puikkoja ja siksi puikkoja on muutama (osa tietenkin ufoissa kiinni). Mökillä saaressa on jemmassa joku keskeneräinen työ aina, jos sattuisi jäämään neule kotiin.
No, niin siinäpä osa juttuja. Jos joku haluaa napata itselleen tämän, niin olepa hyvä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa, kun vastasit ja oli kiva lukea, mitä olit valinnut. Oikeastaan olikin aika vaikeaa (ainakin itselleni) valita, mitä kertoisi, kun sai niin vapaasti valita.
Kirjat ja langat ne mullakin tuppaa kertymään joka paikkaan :).
Mukavaa h-hetken odottelua, otathan leppoisasti!! Ja onnea suureen juhlapäivään!