maanantaina, heinäkuuta 02, 2007

Siivousta ja kaikkea muuta kuin ufoilua

Nyt viikko ansaittua vuosilomaa on takana. On tullut koleassa ja sateisessa säässä pääasiassa siivottua nurkkiansa. Siivouskomerokin on siivottu ja pöly- ja lattiarätitkin ovat vaihtuneet siivousliinoiksi. Vieraathan aloittavat huusholliin tutustumisen siivouskomerosta tai muista komeroista, eikös vain?.
Viikonloppuna juhlittiin kummipoikani (yhden kymmenestä) valmistumista ja tavattiin paljon sukua ja tuttavia. Migreeni alkoi muistuttaa olemassaolostaan lauantaina ja niin kivasti nuo rautavasarat takoneet päätä ja tehneet olon aika kamalaksi. Kaikenlaista muutakin touhua on ollut ihan riittämiin. Käsilaukkukin on ostettu kahteen kertaan ; mitä sille voi että löytyi uusi ja kauniimpi. Viikonlopun jälkeen on ehkä rennompi olo.

Siis tämä oli puolustuspuhe, sille että nyt juuri ei ufoista mikään ole muuttunut muuksi. Luulen, että joku vielä saa uuden muodon.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Menin sit haastamaan sut kertomaan 7 asiaa itsestäsi. Haaste löytyy mun blogistani eilisillalta. Vastaile, jos ehdit, viitsit, jaksat..... :).

Kesällä pitäis ehtiä niin kaikenlaista. Vielä levätä ja rentoutuakin jossain välissä :).

MysteryKnitter kirjoitti...

Take it easy there! That picture is very nice. It reminds me of my grandma's home where she lived her widowhood time.