perjantaina, heinäkuuta 13, 2007

Vielä kaksi ufoa häviää

Nämä kaksi ufoa pitää nyt lopetella viikonlopun aikaan. En pääse koneelle, mutta kuvia tulee ensi viikolla.


Tämä lapanen on aloitettu joskus vuonna yksi ja kaksi Pirkka-langasta. Sitä jäi kun tein yhden Sirkka Könösen neuleen esikoiselle muutaman vuoden aikana/viiveellä, kummin vain. Langat olivat niin lähellä toisiaan väreiltään, että pimeinä talvi-iltoina oli hankaluuksia neuloa kuvioita. Värejä puseroon tuli kaikkiiaan 16 erilaista. Intarsia- ja kirjoneule eivät ole niitä nopeimpia. Aloitetut lapaset löytyivät nyt ufojen etsimisen myötä. Ovat liian isot lapaset ja siis purkuun.
Huom ! sammaleella on leppäkerttu.

Edit: lapaset purettu. Voisin tietenkin tehdä uudelleen pienempänä.


Tämä musta huivi Kid mohairista löytyi, kun hain verhoja kuopuksen huusholliin laatikoistani. Joka paikkaan sitä on lykännyt keskeneräisiään. Mutta siitä ei tule hartiahuivia, vaan poncho. Lanka on todella mustaa, kuvissa ei näy. Tämän olen aloittanut loppuvuodesta -99. Lanka on ostettu Lahdesta.

Edit: illalla tämäkin valmistuu ja kuvat alkuviikolla Helsingistä kotiuduttua.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä fufoiluun ja mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Ihailen ja kadehdin tarmokkuuttasi käydä ufojen kimppuun ja saada aikaan niistä jotain valmista ja käyttöön tänäpäivänäkin sopivaa.-Mukavaa kesäistä viikonloppua Sinulle.

Makepeace75 kirjoitti...

Oijoi, tuo lapsen alku näytti aivan ihanalta! Upeat värit. Se Könös-paita on varmasti mahtava. Niitä ei voi olla ihailematta. :o)

MysteryKnitter kirjoitti...

You have skills! I am sure you tame your UFOs in no time.