tiistaina, heinäkuuta 17, 2007

Uusivanha poncho


Tämä tuulessa hulmuava poncho on saanut alkunsa loppuvuodesta 1999 ja silloin siitä piti tulla hartiahuivi. Väri on musta, kun valokuvissa se ei vaan näy mustana. Muutenkin oli hankala saada kuvia, kun ei ollut kenen päälle sen olisi laittanut. Harmi, kun vaatepuu ei näy. Vaatepuu on vanha puinen vaatepuu, joita oli lapsuudesssani ja nuoruudessani ennen kuin kaikki muovit tulivat markkinoille. Ystäväni virkkasi kolmeen vaatepuuhun puuvillalangalla "kuoret" joskus 60-luvun puolivälissä. Yksi oli kirkkaan punainen ja yksi sininen ja kolmannen väriä en muista. Tuo sininen on enää minulla tallella ja muistuttamassa ystävästäni.
No, poncho sitten. Se on tehty yhdestä leveästä kaitaleesta ainaoikein neulomalla; toinen pää yhdistetty toiseen pitkään sivuun. Malli on päällä yllättävän mukava. Kiitos vaan vinkistä Uhoava! Luulen käyttäväni tätä enemmän kuin hartiahuivia. Pysyy paremmin vauhdissani mukana!
Malli: Uhoavan ja omasta päästä
Lanka: Kitten Mohair
Puikot: bambut 5
Kulutus 75 g

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sievän värinen ja sopii varmasti melkein minkä kanssa vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköinen. Mä muistan myös sellaiset virkatut henkarit. Jotenkin olen aina niitä inhonnut, mutta yksi on minullakin vielä. Vaikka se mielestäni on ihan kamala, niin ei sitä voi poiskaan heittää, kun jotenkin se kuuluu noihin lapsuuden muistoihin...

satumh kirjoitti...

hieno on! :)

uhoava gnu kirjoitti...

Siitahan tuli natti! Kiva kuva myoskin.

MysteryKnitter kirjoitti...

Awesome poncho!