sunnuntaina, heinäkuuta 08, 2007

Virkattu verho valmis vuosikymmenien vierittyä


Tämä kalalangasta (kuusisäikeisestä?) virkattu verho parvekkeen oveen on aloitettu joskus 70-luvun loppupuolella. Se jäi muiden töiden jalkoihin ja kotikin muuttui ja nyt vasta fufoilun myötä viimeiset kerrokset tuli virkattua. Uhoava Gnu & Gnu ukkonsa saavat sen kotinsa parvekkeen oveen näkösuojaksi. Kolmekymmentä vuotta -jo oli aikakin valmistua. Verhossa on neljä kuviota.

Kulutus 300 g

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika kunnioitettava valmistusaika. Melkeen jo vintagea ennen valmistumistaankaan :D Hieno kylläkin., itseen ikinä tuollaista jaksaisi virkata.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon! Siitä tuli hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan näköinen verho, eivätkä virkkausmallit onneksi näytä ihan äkkiä ainakaan vanhenevan, jos milloinkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Miten hieno verho! Onnittelut sitkeydestäsi! Todella ihailtava että noin vanha UFO voi siirtyä valmiiden töiden joukkoon.
Oma ennätykseni on pusero veljentyttärelleni, jonka äitini oli aloittanut kun veljeni oli samanikäinen, ja minä sitten neuloin valmiiksi. Siinä välillä oli jotain 37 vuotta. Mutta se oli tavallaan peritty työ, joten sitä ei oikein voi verrata tähän upeaan suroitukseen.

muoriska kirjoitti...

Onnea näin jälkikäteen morsiammen äidillekin. :)

satumh kirjoitti...

no olipas siinä varsinainen ufo. oli aikakin tulla valmiiksi. :)

iso gnu kirjoitti...

Niin, itsekin oikein ihmettelee, miten tuotakin on raahannut muutosta toiseen ja ilmeisesti uskoen, että jonain päivänä se puhkeaa "nupustaan" kukkaan. Neuleena se olisi todella menettänyt mallinsa, mutta virkkaukset toistuvat ainakin reilun 30 vuoden välein. Sitä ehti virkkaamaan, kun ei ollut lapsia;)

Maud:Kyllä noita ufoja varmaankin taitaa periytyä Uhoavalle gnulle.

Muoriska kiitos onnitteluista. Nyt on sitten saatu kaikki lapset naimisiin, ja huolet väheni (joku totesi minulle näin, mutta minusta tuntuu, että nyt minulla on aina vaan useampi "huolena")Onneksi vanhemmiten useimmiten tuo sydän laajenee.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Hienoa, että sait valmiiksi! Kaunis verho, onnea!

MysteryKnitter kirjoitti...

Beautiful! Congrats!