perjantaina, joulukuuta 28, 2007

50.pari 2007

Kävin Helmiksen blogissa ja siellä oli puhetta sukkien neulomisesta pikku hiljaa vuoden aikana. Pakkohan sitä oli laskea omat sukkailunsa. Onhan minulla ollut tunne, että sukkia tulee koko ajan. Kaikkiaan jalkojen lämmittimiä oli tullut neulotuksi 49 paria ja niistä tossuja 5 paria. 50 paria olisi sopiva tasaluku. Siinä kommenttia kirjoittaessa muistui mieleen yhdet bloggaamattomat sukat.
Olin unohtanut joulun alla valmistuneet ( rehellisyyden nimissä päättelemättömät vielä) kummitytön sukat, jotka ovat tammikuiseksi synttärilahjaksi.

Siis 50 paria!
Tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa 6 paria eli yhteensä 18 paria, sitten tahti hiljeni huhtikuussa 3, toukokuussa 1, kesäkuussa 2 ja heinäkuussa 1 pari. Elokuussa on otettu takaisin 8 paria(!). Syyskuussa ja lokakuussa valmistui molemmissa 4 paria ja marraskuussa 5 paria ja joulukuussa nyt 4.pari.

Lanka:Vuorelma Veto (villa 85 %, polyamidi 15 %) pinkkinä ja luonnonvalkoisena (se salama!)
Puikot 3 mm
Kulutus:50 g

EDIT: KIITOS KAIKISTA JOULUTERVEHDYKSISTÄ JA MUISTAKIN KOMMENTEISTA ITSE KULLEKIN!
PITSISUKAN OHJEEN LAITAN KUN EHDIN -LOMALAINEN. ;)

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletpas ahkeroinut mukavan tasaluvun! Ja vielä käsin!!!
Mukavaa viikonloppua!

Pikku pikku kirjoitti...

Huh, mieletön määrä! Sukat on kyllä kivoja neuloa, multa vaan alkaa kohteet loppua, ja itellekään ei viittis hirveesti tehdä kun loppujen lopuksi käytän tosi vähän villasukkia.

Kuitenki on kiva että on joku helppo tv-neule, ja sukat ainakin mulla sopii hyvin siihen. Ehkä noita vois vaikka kutoa johonkin keräykseenkin, sais kulutettua lankoja. =)

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti tehty! Laskin juuri omani ja niitä oli "vain" 46 paria!

Anonyymi kirjoitti...

Todella upea luku tuo 50 paria! Ajattelepa, siinä on yhteensä 100 sukkaa. Olen pyöritellyt viime päivät ideaa, että aloittaisin sukka-+ muut lahjaneulonnat jo nyt, niin pikkuhiljaa hyvä tulisi jouluksi. Sinä tulit tähän vähän kuin esikuvaksi nyt.

iso gnu kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Olin itsekin yllättynyt tuosta sukkamäärästä, mutta olen aika lailla istunut junissa, kokouksissa ja telkkarin edessä jne, tuleehan sitä silmukukka silmukalta valmista.

Villanne: itsekin olen ahkera! Hyvää viikonloppua!

Relli: osan saa suku ja ystävät. Aika lailla teen myyjäisiin ja hyväntekeväisyyteen (joulun alla olen parina vuonna laittanut Pelastusarmeijan pataan joululahjoiksi jaettavaksi). Nyt uudessa Modassa oli, että tulevan vuoden SPR kerää sukkia, pipoja, lapasia.

Outi; 46 on myös paljon!

Kangaskasa: kannattaa aloittaa ajoissa lahjat. Äitini aloittaa heti tapaninpäivän jälkeen sukkien ja lapasten teon; hänellä on 14 lastenlasta ja näillä puoliskoja ainaski (sekoilen laskuissa) 8 ja yksi lapsenlapsi. kaikki saa ainakin yhdet sukat ja lapaset.Katso 9.5.-07 postaus.

iso gnu kirjoitti...

VILLANNE: SIIS SINÄ OLET AHKERA!

Makepeace75 kirjoitti...

Huh, oletpa kyllä reipas! :o) Toisinaan sukkia tulee neulottua hyvinkin pikaisesti ja joskus ne tuntuvat jäävän kuukausiksi -tai pidempäänkin- notkumaan. Kunnioitettava saldo. :o)

Anonyymi kirjoitti...

Vau! Mahtava määrä, siinä on moni jalkapari saanut lämmitystä! Melkeinpä siis sukkapari viikossa!

Oikein hyvää viikonloppua, loppuvuotta ja etenkin onnellista UUtta Vuotta 2008!

//Lomalaisten pyöriessä kotona netti on jäänyt sivuun, juuri ja juuri oma blogi tulee päivitetyksi. Näin sen toki pitää ollakin, asiat tärkeysjärjestykseen - blogata ehtii mulloinkin, mutta nyt lomaillaan yhdessä :).
//

Hyvää vointia sinulle!

Marika kirjoitti...

Aivan hillitön saldo !!! Ja tosi hienoa että annat osan hyväntekeväisyyteen. Kaunis kiitos myös tätä kautta Kerttu-sukkien ohjeesta. Sellaiset valmistuivat täällä anopilleni Kertulle jouluksi.

Villasukka kirjoitti...

Vau miten paljon! Ja vielä kauniita sukkia. viime vuonna tein parisenkymmentä paria, mutta tänä vuonna tahti on ollut rauhallisempi, kuten muutenkin neulomistahti.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Ja käyt vielä töissä. Telkkari- ja matkaneulomuksenani on usein juuri sukka. Vuoden alussa aloin seurata blogeja ja rupesin laittamaan ylös neulomuksiani. Eilen laskin: sukkia 74 paria (miesten, naisten, lasten, vauvojen), lapasia 22 paria, pipoja ja isoja neulomuksia myös jommoinen kasa. Vaikka onkin suuri suku ja paljon lahjottavia, silti riitti joulun alla moneen hyväntekeväisyyskeräykseen suuri määrä neuleita ja virkkuita. - Miun kai pitäs tulla pois kaapista! Hyvää uutta vuotta!

JohannaL kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Huih, mikä määrä sukkia! Mä tunnen itseni melko laiskaksi neulojaksi (tosin täytyy myöntää, että harrastan kyllä kaikkea muutakin kuin vain neulomista).

Sari (saristitching) kirjoitti...

Valtaisa määrä sukkia! Yhdet viikossa. + sitten vielä kaikki muut mitä olet tehnyt.

Hyvää uutta vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

MAhtava määrä sukkia ja vielä kauniita sellaisia :=)

Hyvää neulerikasta tätä vuotta !