lauantaina, joulukuuta 08, 2007

Kortteja, torttuja,pipareita, piimälimppua...

Siinä on kasa kortteja huomiseksi Järjestöjen joulumessuille. Niitä on väkerretty tänään. Eilen tein joulupiparkakkutaikinan ja alkuun piimälimpputaikinan, joka tänään alustettiin loppuun. Aamulla leivoin piimälimput, jotka ehkä suurimmaksi osaksi jäävät itselleni. Länsisuomalaisena makeahko mausteinen piimälimppu maistuu ihanalta. Ulkonäkö ei vedä kylläkään vertoja äidin tekemälle, mutta maku on sama. Piparitkin ovat viittä vaille valmiit eli juoksen välillä katsomaan uunia, etteivät pala.

Aamupäivällä kävin Suomen käsityön museolla .
Siellä on nyt viikonloppuna käityöläisten joulutori. Kaikenlaista mukavaa, kaunista, taidokasta ja tarpeellista itselle ja lahjaksi tuli ostettua.

Sukkia on valmiina, mutta en ole saanut kuvatuksi. Kortit kuvattiin minulle ja unohdin puhua sukista samalla. Sitten joskus kuvaa neuleista.

4 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Oltiinkohan samaan aikaan Museolla? Ainakin Villapallon luulen bonganneeni.

Anonyymi kirjoitti...

Ääks, en muistanut eilen käydä siellä museolla, täytyy tänään yrittää! Kiva kun muistutit!

Altocumulus kirjoitti...

Kiitos kommentista blogiini. Traktorisukkien ohje löytyy Novitaklubin extroista, mutta jos et sinne pääse tai niitä löydä, voin lähettää sen kyllä sähköpostina. Tosin muokkasin ohjetta näihin tuoreempiin sukkiini hieman vielä tuosta aiemmasta, lähinnä nostin kopin korkeutta ja suurensin renkaita, mutta ne lisäykset jäi kirjaamatta ylös. Joskin niitä on helppo korjailla itsekin työn edistyessä.

Helmis kirjoitti...

Vau, melkoiset korttitalkoot! Meillä on ihan täysi työ omissa korteissa :).
Mullakin näyttää nykyään jäävän "aina jotain kuvaamatta".

Kiitos vielä mukanaolosta Lapaskuussa!
Hyvää Hyskuun jatkoa!!