keskiviikkona, joulukuuta 26, 2007

Neulominen ei lopu

Hankitaan 650 g Sandnes Alpakkaa väri 9655 (salama ei taas tee oikeutta värille) ja mallilehtenä on kotiin postintuoma Moda 3/2007. Langat on ostettu kauan sitten ja aloitettu joskus väsyneenä ilmeisestikin kaikesta lopputuloksesta päättäen.

Reunus ja kaulus on pitsineuletta ja 500 silmukkaa pyörönä ja pitsinä! Joku kutoi tyynesti aivan ihanilla Addi pitsipyöröillä ja valmista tuli mukavasti. Lopulta tänään neuloessa iski tajuntaan, ei kai vain ole kierteellä. Pahus, niin se OLI. No jossakin aivan alkuvaiheessa olin kiepauttanut puikkoja ja siis neuleen kierteelle- itku! Mitäs sitä muuta kuin purkamaan lähes n 130 g neuletta! Harmittaa pikkuisen. Oikeassa olet miniä - tekisin kaksi neuletta yhden tehdessäni! Aina pitää jotain purkaa! Anteeksi Uhoava takkisi valmistuminen vähän viivästyy edelleen!

Lopputulos tässä! Ehkä huomenna luon rauhallisemmassa mielentilassa 500 silmukkaa ja vahdin, ettei mene kierteelle koko reunus uudestaan. Olen nyt ainakin sisäistänyt reunapitsin idean!

3 kommenttia:

Pikku pikku kirjoitti...

Ou nou, mahtoi harmittaa! Tsemppiä uuteen koitokseen! =)

Pikku pikku kirjoitti...

Täytyypä laittaa tuo pussukkaidea korvan taakse ens joulua varten, sitähän vois vaikka hyödyntää jämälankoja neulomalla niistä lahjapusseja!

Sillä paketoin lehtiin ku joululahjapapruahan ei voi lehenkeräykseen laittaa, vaan kauheet kasat roskiin menee, niin säästyy vähän luontoa.

uhoava gnu kirjoitti...

Voi voi!
No, eestaasveivaustahan tämä neulominen usein on..