keskiviikkona, joulukuuta 19, 2007

Kimalteleva pakkashanki

Luonnonvalkoista ja hopealle kimaltavaa Sisu-lankaa ostin kauan sitten ja ajattelin tehdä siitä Gnu-mammalle hienostelusukat. Lopulta ne sitten valmistuivat ja tulivat kuvatuiksi ja ovat jo saavuttaneet lahjapaketissa Länsirannikon. Jouluna vasta mamma kylläkin näkee sukkansa. Blogata voin, kun hän ei kuitenkaan lue tätä ja salaisuus ei tule julki.
Sukkia on valmistunut viime päivinä johtuen siitä, että ne ovat olleet viittä vaille valmiit. Pienellä säädöllä ja vähällä vaivalla on saanut ne viimeisteltyä.

Nämä valkoiset hopelta kimaltavat sukat tuovat mieleen pakkashangen timantteineen. Lunta ei ole täällä keskellä Suomea ja ei ole tulossakaan ilmeisesti jouluksi. Mallina on sama vanha pitsisukan malli, jota olen tehnyt lukuisia pareja. Valkoisessa sukassa malli on jotenkin kaunis ja ihana.

Lanka: Sisu Glitter
Puikot 3 mm ruusupuut
Kulutus 55 g

10 kommenttia:

Martsuli kirjoitti...

Kauniit sukat on!

Makepeace75 kirjoitti...

Näyttää pahasti siltä, että tein äiteelle joululahjaksi juuri samanlaiset, punervasta Jussista tosin. :o)

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko kertoa, miten tuo pitsi tehdään? Tein Snylle syksyllä tuollaiset sukat, enkä ohjetta enää löydä. Haluaisin kuitenkin tehdä niitä vielä lisää.

Villasukka kirjoitti...

Voi, toivottavasti vointisi on paranemaan päin! Itsekin olen ajatellut, että teen normaalin viikkosiivouksen enkä enempää. Työhuoneen kaaos ei karkaa mihinkään, mutta ei myöskään näy mihinkään, eli sen kerkiää vaikka ensi kesänä (tosin olisi kiva mahtua laittamaan kangaspuihin se loimi, jonka sain jo elokuussa...). Pakastimen aion kyllä sulattaa, kun ed. kerrasta on tasan vuosi. Onpahan kissoilla taas jotain ihmeteltävää ;)

famu kirjoitti...

Voi,kun on kauniit sukat.Melkein tekis heti mieli kokeilla tuota lankaa omiin "bravuureihini" eli luonnonvalkoisiin valepalmikkosukkiin.- Toivon,että toipumisesi on edistynyt mukavasti.Hyvää,iloista ja valoisaa joulua Sinulle ja perheellesi.

Anonyymi kirjoitti...

Iloista joulua sinulle!

Riksu kirjoitti...

hyvää joulua sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Jouluiloa
t. Riitta

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Joulua!

Makepeace75 kirjoitti...

Hyvää Joulua!