Wednesday, December 24, 2014

Joulun aikaan

On ollut aika haipakkaa tämä syksy, mutta onneksi olen saanut olla lomilla.Näin on ehtinyt moneen. Mutta ihan sellaista elämää ei ole ollut kuin suunnittelin. Olen saanut olla avuksi ja se on tärkeintä.
Antoisa rankuudestaan huolimatta on ollut elämä.

Neulonut olen ja kuvailen viimeisiä tämän vuoden valmiita ensi viikolla. Ehkä silloin on hiljaisempaa kuin nyt,kun autot surraa radoillaan ja erilaiset supersankarit ja legoChimat  jyllää ja Monster High valloittaa huushollin.

Tämän kimpun saimme naapuriltamme. Kukat on saanut olla pienimmältä rauhassa, mutta kuusenkoristeet ovat välillä saaneet kyytiä. Muutama vuosi sitten jätin kaikki kauniit lasipalloni suosiolla pakkauksiinsa jouluksi ja siirryin särkymättämiin koristeisiin. Kunhan tämä  porukka siirtyy kouluun, niin kaivan ne esiin. Kaikki kuusi lastenlastani on 2-6 vuotiaita.

Kiitos tästä vuodesta kaikille lukijoilleni! Kiitos kaikille kommentoijille! Valitettavasti en ole kovin usein jaksanut vastata  tai käydä kommentoimassa.

Oikein hyvää joulun aikaan Teille jokaiselle!

6 comments:

Kardemumma said...

Rauhallista joulua sinulle.

Pirena said...

Hyvää ja Rauhallista Joulunaikaa!

Nna said...

Oikein ihanaa joulunaikaa sinulle! Itse laitoin lasikoristeita tänä vuonna kuuseen, mutta varmasti jo ensi vuonna meilläkin siirrytään lapsiystävällisempiin versioihin.

Saturnina said...

Hyvää loppuvuotta ja uutta vuotta! Sinulla on hieno blogi ja monet mielenkiintoiset sukat olen sieltä jo bongannut omallekin "jonotuslistalle".

Susu said...

Hyvää loppuvuotta sinulle! Toivotaan, että ensi vuosi on vähän vähemmän haipakkainen.

TeSa said...

Pirteää uutta neulevuotta sinulle.