tiistaina, lokakuuta 03, 2017

Pääteltävien kasa


Pääasiassa pääteltäviä sukkia on kasa. Ajattelin tarttua hommaan tänä iltana, kun neuleet on kaikki jumissa. Yhtä huivia olen aloittanut varmaan neljä kertaa ja ei tule hyvää ja siistiä jälkeä. Se on nyt hautumassa. Toisen huivin pitsin kanssa olen takkuillut ja sekin on nurkassa. Villatakkini hihat ei vain etene; taidan olla kyllöstynyt neuleeseeni. Yksiä lapasia olen tehnyt ja purkanut. Nytkin olisi purkamiselle syytä. Siis kun muut käsityöt on epämukavia, niin on kiva päätellä. ;).

6 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Eihän siinä auta kuin tarttua toimeen ja uhrattava yksi ilta ihan vain päättelemiseen. Ei se loppujen lopuksi olekaan niin tylsää kuin aloittaessa aina tuntuu =)

Matleena kirjoitti...

Onp sinulla mainio hätävarakäsityö! :D Minä päättelen yleensä aina heti, kun saan valmiiksi, niin ei ole tuollaista varatyötä tarjolla. :D Mutta mukavan kokoinen kasahan noita näyttää olevankin. :)

iso gnu kirjoitti...

Sude: toimeen tartuin eilen ja nopeastihan tuo sujui vanhalla rutiinilla.

Matleena: eikö olekin hyvä, että on monenlaista jemmassa. Kasasta riittää vähäksi aikaa blogattavaa, kun vielä saa kuvattua näinä harmaina , sateisina päivinä. :D Tänään oli pakko tarttu lapasiin ja purkaa ja nyt enää niistä puuttu puolitoista peukaloa.

Repu kirjoitti...

Minäkin päättelen yleensä samantien. Hätävarana on joku perussukka. Yleensä. Jos ei ole mitään, aloitan sen perussukan.

iso gnu kirjoitti...

Repu: teen kumpaakin eli välillä päättelen ja välillä jätän. Perussukan aloitin taas, kun ei ollut kesken.

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienoa jälkeä jälleen!