lauantaina, maaliskuuta 14, 2020

Oslo-pipoja lisää

Keskeneräisten viikolla valmistui pari pipoa. Tässä postauksessa on alimmainen on viikon keskeneräisiä töitä. Ylin pipo on mun , jota olen ehtinyt käyttää. Piti kuvat pääkaupunkiseudulla käydessä, mutta jälkikasvun tapaaminen jäi pikkuflunssien takia. En viitisnyt vapaaehtoisesti ottaa itselleni.


Oslo-piponi on ehkä vähän vieras väri itselleni. Syy väriin on se, että se sopii kuin nenä päähän uuteen ulkoilutakkiini. Olen kyllä käyttänyt sitä muutenkin, ihanan pehmeä ja lämmin. Alaosan taite on kolminkertainen. Lanka on Arwettaa ja Tilia-silkkimohairia. Lankaa kului yhteensä 72 g. 3 mm puikot.
Vielä yksi Oslo-pipo vihreän sävyisenä ja tämä on jo omia värejäni. Pipo oli toisen toive, jonka toteutin. Langat samat. Arewetta on semisolidia vihreää vaaleampi väri ja tummanvihreää Filiaa. Kulutus 68 g.

Vielä on kuvaamatta yksi pipo ja toinen pipo on kesken.Eiköhän nuo pipot ala riittää. Viime tiistaista tiistaihin ollut keskeneräisten viikon jälkeen olen aloittanut kaksi uutta työtä. Valmistuneita keskeneräisiä kuvaan pikku hiljaaa tänne blogiin.

8 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Pipoja tarttis tehdä, mutta kun kaikki kutittaa. Tuo arwettakin tuntuu jo käteen karhealta.

KristiinaS kirjoitti...

Mulla on menossa kierrätykseen kaksi 1000 palaista peliä, jotka oon just tehnyt, blogissakin näytetyt. Haluutko sä ne? Sitten joskus kun voidaan tavata;)

iso gnu kirjoitti...

Repu: Joku merinolanka voisi olla? Mulla ei onneksi kutita.

Kristiina: Kiitos , voisin oikeasti ottaa. Mutta sinun on ehkä jonkun aikaa säilytettävä, kun sitä ollaan nyt neljän seinän sisällä. Meillä on ollut tapana sitten vielä kierrättää lasten perheissä. Mun joululahjapalpeli on nytkin jossain menossa. Ei niitä oikein viitsi toista kertaa koota. No, pienempiä lasten kanssa olen koonnut useamman kerran.

Liisan kotona kirjoitti...

Kivat pipot :) Minäkin olen tehnyt tätä vuonna pari pipoa :) Mukavaa keskiviikkoa <3

iso gnu kirjoitti...

Kiitos Liisa! Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

TeSa kirjoitti...

Ihat pipat, muhkut!

KristiinaS kirjoitti...

Hyvä, mä pidän palapelit tallessa niin saat ne sitten joskus. Kiva, että pääsevät kiertoon tällä tavalla, ja sitten taas eteenpäin.

iso gnu kirjoitti...

Kiitos TeSa!
Kristiina ehkä joudut kesään asti säilyttämään.