keskiviikkona, toukokuuta 13, 2020

Ladun majalla

 Talven hiihtomaisemissa käytiin päiväkävelyllä eli Ladun majalla.  Oli kaunista, hiljaista ja linnunlaulua. Välillä joku pyöräili ohi laavun maastopyörällään.
 Juotiin kahvit, syötiin eväät ja paistettiin makkarat. Ihana retki. Pois lähtiessä vasta tulivat seuraavat laavulle. Ei tarvinnut huolehtia etäisyyksistäkään.

 Metsän väri oli upeampi aamupäivän puolella. Puolen päivän aikaan oli jo melkein liikaa valoa ja sammalmättäät eivät olleet enää niin hohtavan vihreitä.


Majan laituri odottaa kesää ja uimareita.


4 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Nyt on eka kerta elämässäni, kun oikeesti kadehtin autonomistajia. Kun ei ole autoa, pitää tyytyä kävelymatkan päässä oleviin maisemiin. Julkisiin en mielellään huvikseni mene. Meillä ei meinaa löytyä paikkoja, joissa ei olisi tungosta. Kaikki kun ulkoilee, mikä tietenkin on hyvä juttu, mutta outoa.

iso gnu kirjoitti...

Repu: täällä auto on se , millä on kuljettava. jJulkisia kulkee huonosti osalla alueita. Meitä on vähemmän täällä ja aika paljon luontoa ympärillä. Ollaan jonkin verran menty jonnekin autolla ja kävelty siellä.

Matleena kirjoitti...

Ihana retki kauniissa maisemassa! 😀 Siellä sielu ja silmä lepäävät ja saa voimaa arkeen.

iso gnu kirjoitti...

Matleena: vaikka retkellä ei ollut paljon pituutta, niin se oli kyllä niin ihana retki. Kuvien katselukin tuo ne hetket mieleen.
Hyvää viikonloppua!