tiistaina, joulukuuta 03, 2019

Joulukalenteri


Joskus kesällä tuli mieleeni joulun seutu ja erilaiset myyjäiset. Ajattelin tekaista tuosta yhtäkkiä joulukalenterin, jossa on 24 pientä sukkaa. Aloitin reippaasti ja parin sukan jälkeen totesin, että ei ne nyt tuosta vaan tule ja montaa sukkaa ei jaksa  tehdä peräkkäin. Sitten neuloin silloin tällöin pari,kolme sukkaa. Seitsemän veljestä-lankakerien loppuja neuloin ja muita vastaavia. Jos tein lapaset/sukat, niin yritin jämät neuloa pois pikkusukiksi. Pikkusukat painavat n.6-7g kukin. Ohjeen löysin Kauneimmat joulun käsityöt-lehdestä. Vuosilukua en lehdestä löytänyt, kuitenkin euroajalta. Lopulta sukat olivat valmiina.


Seuraava mietinnän aihe oli kalenterin pohja. Onneksi ystävältä löytyi sopiva tummanvihreä ripsiliina. Toinenkin on, mutta se on nyt jemmassa mahdollista uutta kalenteri-innostusta varten. Sitten lopulta sain sukat rusettinauhoineen kiinni hakaneunoilla pohjaan. Niin ja sisälle laitoin karkin ja adventtiaikaan sekä jouluun liittyvän mietteen/runonpätkän. Numerolaput on kestävästä nahkapaperista. Lopulta kalenteri oli valmis myyjäisten arpajaisiin. 


Siinä se on. Kuva ei ole hyvä. Vaaleanruskea on ohut levy, jonka päällä tein viimeistelyjä edellisenä iltamyöhällä ennen myyjäisiä. Levykin näköjään jäi kuvaan.

3 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Onpas hieno.

Sude kirjoitti...

Oikein kivan näköinen.

Iso Gnu kirjoitti...

Kiitos Repi ja Sude! Kiitos kommenteista, ne on niin ihanan lämmittäviä.