tiistaina, joulukuuta 31, 2019

Laihat sukat

Kesällä neuloin jo yhden laihan sukan fingering-vahvuisesta sukkalangan lopusta. Varrelle tein mittaa riittävästi, että sukka näkyy kirjan kannen molemmilta puolin.  Yksi lapsenlapsista näki kirjanmerkkisukan ja ihastui. Kun joululahjatoiveita kyselin, niin mummin neulomaa kirjanmerkki-sukkaa toivottiin.
Näitä sukkia ei kyllä kauan neulo. Neuloin 2,5 mm puikoilla fingering-sukkalankaa. Tosin tässä käytössä kestää muukin ohut lanka, mutta kun noita sukkalankojen jämiä löytyy, niin niitä kannattaa käyttää. Varressa on 20 s, jotka neuloin silmukat kolmella puikolla. Kantapää oli 10 silmukkaa ja kavennuksen silmukat:3+4+3. Päättelin neljässä kohdassa joka kerroksella 2 s oikein yhteen. Kumpaankin sukkaan kului yhteensä 16 g. Ruske on minun ja värikäs lapsenlapsen.

Hauska tehdä valmistuu nopeasti ja näitä alkoi näkyä lehdissä loppuvuonna. Jännä jokin asia on kuin ilmassa ja useampi nappaa sen. Varmaan olen jossain nähnyt joskus ja miettinyt sen tekemistä.

5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Voi kuinka kiva idea tämä kirjanmerkki! Pitääpä panna muistiin, jos vaikka jossain veiheessa teksin minäkin, kun noita jämälankoja sattuu olemaan täälläkin. :D
Samalla käynnilla katselin edellisetkin postaukset, joissa löytyy niin kaunis huivi ja kivoja sukkia taas.

Iso Gnu kirjoitti...

Matleena: on niin mukava kun vierailet ja kommentoit. On nyt ollut postauksia useampia, kun valmiina on ollut useampi työ ja vuosi vaihtuu. Vielä on kaksi huivia esittelemättä. Toinen jää ensi vuoden puolelle, kun ei ole kuvattukaan. Jämälangoille on kiva löytää uusiakin juttuja. Joulyn alla näkyi jossain lehdessä vastaava sukka kirjanmerkki - tosin paksummasta langasta.

Arja kirjoitti...

Mukavia nopeita neuleita nimenomaan ohuista langoista. Muuten tulee liian paksua kirjan väliin.

Unknown kirjoitti...

In this manner my partner Wesley Virgin's tale begins with this shocking and controversial VIDEO.

Wesley was in the army-and shortly after leaving-he discovered hidden, "MIND CONTROL" secrets that the government and others used to get whatever they want.

These are the same secrets tons of famous people (notably those who "come out of nothing") and top business people used to become wealthy and famous.

You've heard that you utilize only 10% of your brain.

That's really because the majority of your brain's power is UNCONSCIOUS.

Perhaps that thought has even taken place INSIDE OF YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head seven years back, while driving a non-registered, garbage bucket of a car without a license and $3.20 on his bank card.

"I'm very frustrated with living paycheck to paycheck! Why can't I turn myself successful?"

You've taken part in those types of thoughts, isn't it so?

Your success story is going to be written. You need to start believing in YOURSELF.

Take Action Now!

Unknown kirjoitti...

Strange "water hack" burns 2lbs overnight

More than 160000 men and women are trying a simple and secret "liquids hack" to drop 1-2 lbs each and every night in their sleep.

It is very simple and it works with everybody.

Just follow these easy step:

1) Grab a glass and fill it with water half the way

2) And then follow this strange HACK

so you'll become 1-2 lbs skinnier in the morning!