tiistaina, elokuuta 22, 2006

KämmekkäätNämä olivat kiva välipalatyö. Ne , siis kämmekkäät, valmistuivat nopeasti. Uhoavan Isosisko on tällaisia halunnut, mutta... Kuvittelin aina, että niihin pitää tehdä joka sormelle oma "tuubi". Muutama silmukka puikolla on minusta hankala kutoa. Mutta nämähän ovat " a piece of cake", vain peukalo on yksin! Näitähän voisi tehdä lisää!

Lankana on Maija ja 50 grammasta jäikin raitalankaa. Ohjeena oli Ullasta Safari-kämmekkäät. Seuraaviin voisi tehdä kämmenosassa , ainakin Maija-langalla, 4 silmukkaa enemmän. Peukaloissa on silmukoita enemmän nytkin. Varsi on napakka ja se on hyvä. Pikkupalmikot tein kummassakin kämmekkäässä eri suuntaan.


5 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Hienot! Kukatkin nayttaa tutuilta.. IsoGnu on ollut taas ahkera :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit! Pitäisi minun kämmekkäät saada aikaiseksi...mutta himoitsen hanskoja!

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa, että kysyit sitä lanka-asiaa SPR:ltä. Ajattelin itse laittaa sähköpostia, mutten saanut vielä aikaiseksi. Kerrothan, kun kuulet asiasta jotain?

Tosin Novitan neulomosta luin, että SPR:ltä oli jo muutenkin tullut kahta eri ohjeistusta. Toivottavasti tämä nyt selkiyttäisi asian :).

iso gnu kirjoitti...

TÄSSÄ VASTAUS SPR:LTÄ:
Hei,
Olen pahoillani, että asiasta on ollut sekaannusta. Vaikka Anu Harkki kirjassaan suosittelee Apupupun materiaaliksi 100 % villalankaa, voi pupun tehdä myös esim. Seitsemän veljestä -langasta. Kyseessä on kuitenkin laadukas lanka ja villaakin kuitenkin 75 %. Tämä on sekä Punaisen Ristin että Anu Harkin kanta asiaan.

Ystävällisin terveisin

Outi Sanmark
sihteeri, viestintä
Suomen Punainen Risti
outi.sanmark@redcross.fi

Anonyymi kirjoitti...

OK. Mun pupu jäi nyt vähäksi aikaa kypsymään, mutta eiköhän sille hyvät seiskaveikkakädet lopulta valmistu kuitenkin.

KIITOS sulle tästä vastauksesta!