sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2007

Keskeneräisten hävittämistä ja uuttakin
Turkoosia toppia aloittelin viime keväänä kuntoutusjaksolla (terveisiä vaan mukanaolleille). Ei löytynyt oikein sopivaa mallia ja värikin tökki. Kevät kului, kesä meni ja turkoosia toppia ei tarvitse syksyllä ja puhumattakaan talvesta. Nyt se on tullut toppina tiensä päähän. Huushollista ufon sijasta löytyy sekä korkkaamatonta että purettua On linen Bingo-puuvillalankaa 350 g. Miksiköhän se haluaisi isona tulla? Vai olisikohan Uhoavalla Gnulla jokin vaihtoehto? Vapautuivat nuo eebenpuiset 3,5 mm pyörötkin ja ylipäätään miksi ne on jossakin kaapin perukoilla piilossa. Keskeneräisiin voisi laittaa muut puikot.


Nämä sukat valmistuivat työmatkoilla viikolla, paitsi menomatkalla aika meni töitä tehdessä. Tänään piipahdettiin Kuusankoskella ja automatkalla nukkumisen lisäksi ehdin saada nämä perusribbi-sukat valmiiksi. Pätkävärjättyä, aika ärtsyn väristä hyvää sukkalankaa, jota ostaessa on ollut joku mielenhäiriö. Jos ei olisi turkoosia, niin olisihan nuo Satakunnan värit syntymämaakunnan mukaan. Tai oikeasti maakuntaväreinä kirkas keltainen ja sininen eli kuten Ruotsin lipussa. Ylioppilaslakkini vuori on noista väreistä.
Sukat sopivat pieneen naisen jalkaan 37-38 ja silmukoita oli 60. Mallina 3 o ja 1 n ja alkuun pari senttiä 2o,2n.

Lanka:On linen Supersocke 100
Puikot: 2,5 mm bambut
Kulutus: 50 g
Mökillä on korjattu vanhaa aittaa ja sinne tulee uusi huone. Värit ovat nyt vihreätä ja valkoista, jota ei muuten mökillä ole. Nyt löytyi afrikkalainen käsityö sängynpeitteeksi ja se on sitä uutta. Sängylle on jo peite, vaikkei aitta ole vielä valmis ja sänkyäkään ei ole.
P.S on verhotkin valmiina.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä-hyvä! Kyllä se turkoosi lankakin vielä paikkansa löytää :) ihan varmasti!

Sukat on jotenkin vinkeän rehvakkaan ärtsyn väriset. Niin hurjat, että alkavat vähitellen näyttää lystikkäiltä :).
Mukavaa alkavaa viikkoa!

uhoava gnu kirjoitti...

Vau! On kyllä ärtsyt sukat, jotenkin tulee katupora mieleen ;) Mutta minä kyllä tykkään sukissa kaikesta, mitä en muuten ehkä laittais päälleni. Kuva on ainakin seesteinen.

Afr. peitto on upea!
Ja kyl minä voin noille langoille kodin antaa, jospa niistä joku pikkujuttu kasvais näiden kaappien perukoilla :P