lauantaina, huhtikuuta 05, 2008

Uusia lankoja ja puikkojakin

Sinä sitä on taas lempparivärejä kasassa. Kävin Jyväskylässä Paviljongissa Käsityömessuilla. Lankoja tuli ostetuksi sopivasti, ei liikaa. Tosin pääsevät puikoille vasta toukokuussa aikaisintaan. Tämä jämäily pitänee saada alta pois, vaikkei vielä ole yhtään valmista työtä. Pari on keskeneräisenä kuten tavallista. Luultavammin saatan kyllä luovuttaa Titityyn langat Uhoavalle vaippahousujen tekoon.Valkoiselta näyttävä on luonnonvalkoista luomumerinoa ja siis pehmeää ja miellyttävän tuntuista. Vihreä ja ruskea vyyhti ovat samoin merinoa Titityystä. Oikealla metsän ja syksyn sävyt ovat Lorna´s lace Sherherd Sport-lankaa ja punertavanruskea Cherry Tree Hill- lankaa huiviani varten samasta paikasta, jonka jo olen unohtanut.

Puikkoja vailla olin ja se olikin oikeastaan pääasia. Olen jo pitkään haikaillut Knit Picksin puikkoja katsellessani blogeissa muiden ostoksia. Nyt minulla on pyöröjä ja sukkapuikot välikokoineen. Kohta alkuun vierailin ostoksilla www.lankakauppa.comissa.
Knit Picks-pyöröpuikkosetti ja Knit Picks-sukkapuikkosetti ovat nyt minun. Sukkapuikot sopivat esitteen mukaan sukkien himoneulojalle, jollainen ainakin jonkin verran luulisin olevani. Mukana on kuusi eri kokoa ( 2.00, 2.25,2.5,2.75,3.00 ja 3.25 mm ) pakattuna kätevään säilytyskoteloon ja kuusi puikkoa per koko. On vara sitten katkoa/hävittää joku puikko.

7 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Ihania ostoksia sinulla :)

Makepeace75 kirjoitti...

Oih, minäkin haluan messuille! Lornat ja Cherry Treet ovat mitä suurimmalla todennäköisyydellä Secret Woolista. :o)

KnitPicksejä saa hiukan edullisemmin Tinttamarellista, omat Harmonyni ovat sieltä. Sukkapuikkosettiä vielä himoan. :o)

iso gnu kirjoitti...

Joo Secret Wool kuulostaa juuri oikealta ostopaikalta ja kun näin nimen, niin muistan logonkin.

Villasukka kirjoitti...

Messut? Olin unohtanut täysin... liian kiire, enkä jaksa huomenna. No, ehkäpä lankaa on jo tarpeeksi ;) Ja Knitpicksit OVAT maailmankaikkeuden ihanimmat puikot.

Oranssi kirjoitti...

Varo, ne sukkapuikot sälöilee kärjestä helposti, jos huolettomasti kuskaa laukussa. Oisko mulla jo kolmesta puikosta pää haljennut! Muuten ne on ihanimmat puikot ikinä!

uhoava gnu kirjoitti...

Hyviä ostoksia!
Jos tästä taas neulomisesta innostun, nuo merinot ovat kyllä varmasti ihania...:)

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice yarns. I hope all goes well with the needles.