sunnuntaina, huhtikuuta 05, 2009

Pääosin lomalla aikaa saatua

Nalle sai kokeilla Etiopiaan menevää nuttua. Nuttu on neulottu joskus Muoriskalta arvonnassa voitetusta MerinoWoolista. Joku mainitsikin blogissaan ribbineuloksen tylsyydestä,ja sitä se on todella. Mutta kyllä se valmistui lopulta. Katsoin valmiiksi lisälankoja, jos neuloisi ainakin toisen nutun.

Malli: Pirkko Tuppurainen
Lanka: Novita Wool (merinovilal)
Puikot: Pyöröt 3,5 mm
Kulutus: 65 g


Loman aikana valmistui melkein kaikki nämä sukat ja sitten lopettelin yhden parin ja tein uudet junasukat. Edelliset on lapsenlapsi testannut ja hyväksi havainnut. Testissä kuuluu syödä tai oikeammin mutustella sukka kerrallaan läpimäräksi, jos ne on syötävän hyvät ja siis kelvolliset. Ne olivat! Mummi on tyytyväinen syötävän hyvistä sukista. Ehkä tämäkin junasukka -pari on maukas.

Mallit: perussukka, koko naiselle
Lanka: Onlinie paksumpi sinisävyisessä ja alhaalla vasemmalla
Puikot: 3 mm ruusupuu-puikot
Kulutus: yhteensä 140 g

Malli:perusukka ja jalkaterän päällä ribbi
Lanka: Aracaunia Ranco Multy
Puikot: 2,75 mm/ 2,5 mm (en muista)
Kulutus: 50 g


Malli:junasukat
Lanka: On linie Supersocke 100 (puuvilla, villa, polyamdi)
Puikot: bambut 2,5 mm
Kulutus:30g

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saatoimme elokuussa nuorimmaisemme vaellukselle samaisesta majatalosta. Monia majapaikkoja nähtyämme ihastuimme siihen niin, että jäimme sinne vielä kahdestaan. Tuttu kunta muutenkin - kaihomieli valtasi taas. Jospa mieheni olisi terveempi... Oli varmasti rentouttava loma. Lastenlasten luona viime viikon viettäneenä huomasin, että sukkamummo voisi vähän rauhoitella tahtiaan. - Iloa kevääseen.

Helmis kirjoitti...

Ihania sukkia!! Voi, kun sininen nuttu näyttää niin mukavalta nallenkin päällä :).

Matleena kirjoitti...

Kyllä ovat ainakin herkullisen väriset nuo junasukat, voisi kuvitella maunkin olevan herkullinen! ;) Nätin värisiä muutkin!

piipadoo kirjoitti...

Kiva nähdä, että "junasukkia" tai tuulansukkia ahkerasti kudotaan. Tuula oli lapseni isotäti ja jotenkin lämmittää sydäntä ajatella, eetä hänen muistonsa elää näin.

-Paula

intsu kirjoitti...

Junasukat minäkin tein yhdelle lapsenlapselleni joskus vuosi sitten ja oli hyvät. Just tuon varren pituuden vuoksi pysyvät hyvin jalassa. Pian minäkin aloittelen Etiopian nuttuja. Sinne saa tehdä myös junasukkia ja myssyjäkin. Voi Etiopiassa syntyvyys on suuri ja maa yksi maailman köyhimmistä Edellisessä postauksessa on upeaakin upeampi tuo kirjoneule. Taatusti työläs,mutta komea on. Kivaa pääsiäistä sinnekin.

Leena kirjoitti...

Kivoja neulomuksia täällä :)
Oikein mukavaa ja lämmintä pääsiäistä!

Mammutti kirjoitti...

Hyvää Pääsiäistä!

famu kirjoitti...

Toinen toistaan kauniimpia sukkia taas on käsistäsi maailmalle lähtenyt.Ihania lankojasi kateellisena katselen.-Kevätauringon valoa ja lämpöä Sinulle!

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice projects again.