maanantaina, elokuuta 10, 2009

Pikkuprinsessojen mummille

Lankapirtin arpajaisissa jokin aika sitten bongasin numeron 44444 kahden muun bloggaajan kanssa. Samaan ongelmaan olen törmännyt ennenkin. Jostain syystä numero näkyy samana useammalle. Täytyypä muistaa kun joskus järjestää arpajaisia.


Lankapirtin lähttämässä paketissa oli ajateltu ihan selvästi pikku-prinsessojen mummia. Lautasliina paketti , satiininauha, langat, avainperä ja kortti olivat prinsessaväreissä sävy sävyyn ja lisäksi oli lakuja (toinen syöty jo kauan ennen kuvausta). Kuvan saa klikkaamalla isommaksi. Olin vapaapäivällä ja pikku-gnu oli mummin kanssa postissa. Autossa jo heti piti aukaista paketti (siis minun utelian) ja pikku-prinsessa totesi langat todella ihaniksi, sopiviksi ja maukkaiksi. Huomaa pikkuhampailla syödyt etiketit!Näistä ja muutamasta muusta kerästä saa vaikka molemmille pikkuprinsessoille neuleet. Sormet syyhyää, mutta tässä olisi nyt muuta askaretta.

4 kommenttia:

Carolina's Corner kirjoitti...

Pistipä hymyn huulille tuo järsitty reuna :)

Ja muutenkin kauniissa väreissä koko paketti! Simppu että alkaa kaupoissa kierrellessä syyhyttää sormia kaikki uudet materiaalit!

Mikä lienee siinä, että yks parhaimpia puolia aina uuden työn alottamisessa on just se "hypistelyvaihe", sitä pohtii ja valkkaa lankoja ja värejä, langan tuntu käsissä jne.. se että mielikuvitus lentää eri malleissa ja kuvioissa..

Noh, hyvin voinen samaistua pikkurinsessan asemaan, joskus se "mutu"stelu onkin se tärkein kriteeri :)

Matleena kirjoitti...

Aivan oikein tulkitsit minua, pikkuprinsessojahan minä ajattelin paketin värimaailmaa suunnitellessani! :)

Mari kirjoitti...

Ihania värejä :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Lovely colors!