maanantaina, marraskuuta 30, 2009

Lapaskuun viimeiset parit ja arvottu!

Marraskuu pakkaa olemaan kiireinen kuukausi ja niin tuo oli tänäkin vuonna. Lapaset eivät ole kaikkein mukavimpia neulottavia mielestäni. Pikkulapasia oli suunnitelmissa ja vähän ajattelin pakottaa itseäni niitä tekemään osallistumalla Lapaskuuhun! Eilen pikkuneiti sai omansa ja tänään sain pääteltyä toiset ja kudottua toisetkin loppuun. Lapaset on tarkoitettu lapsenlapsille lahjaksi. Sukkaparit on puoliksi tehty eli siis kummankin pikku-gnu-neidin toinen sukka! Kuvassa kaksi suosittua lelua Anna från Sverige viime vuodelta ja puuhelistin 70-luvun lopulta. Maalitkin on kulunut vuosikymmenten saatossa. Lankana oli jakki-lankaa ja ostin sen vuosi sitten joulumarkkinoilta Poppelin myyntipisteestä. Nyt pääasia messuilla oli Kipakat kalenteri vuodelle 2010. Tulihan siinä sivussa vähän lankaakin ostettua.
Puikot 3,5 mm
Kulutus:60 g
Toinen pääasia:
Pikkugnuita on tänään näkynyt gnu-mukkilassa (=mummi+ukki+talo/koti). Korttitalkoot ovat jatkuneet. Pikkugnu virallisena valvojana suoritti arvonnan nostaen mummin kassista suikaleiksi leikattuja kommenttisivuston kopioita. Arvonta on luotettava ja virallinen, kun pikkugnu ei osaa lukea.
Voittajat: 1. Inkeri ja 2. hanhan
Mummi päättävänä tahona kylmästi lopetti arvonnan kahteen, vaikka pikkugnu olisi halunnut useamman voittavan. Mummi ajatteli postin kiireitä näin joulun alla ja ehkä vähän omiakin kiireitään -46 voittajaa olisi ollut vähän liikaa.
Onnittelut voittajille ja ottakaahan yhteyttä osoitteeseen isognu (ät) yahoo (piste) com.
Sata kertaa melkein yrittänyt saada kappalejakoa, mutta ei onnistu, ei!

5 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Nättejä lapasia! :)

Pirkko kirjoitti...

Allekirjoitan tuon viimeisen: ihan mahoton tämä bloggerin blogipohja. Vaikka osaa muka HTML:ää, ei saa kuitenkaan tekstiä näyttämään siltä miltä haluaa, grr...

Kalentereita on muuten mennyt kaupaksi - ihan mahottomasti :D Täytyy jo pitää varansa, että järjestöjen messuillekin jää jotain myytävää.

Mari kirjoitti...

Hei!
En mie päässyt Ouluun allergiapäiville, makasin sairaalassa vuodelevossa, istukan reuna repesi... Nyt on sitten menty hissuksin koko syksy ja vauvakin on päättänyt pysyä kyydissä eli yksi allergikko/astmaatikko on tulossa perheeseen lisää :)

Taija K kirjoitti...

Mulla on vähän sama juttu lapasten suhteen, en viitsisi millään neuloa. Mikähän siinäkin muka on? Sukkia nitkutan 2 millin tikuilla ihan mielelläni, mutta lapaset.. Edes paksuilla puikoilla ei tahdo viitsiä ;o)

Pirkko kirjoitti...

Kiitoksia eilisestä! Korteillasi saatiin yli kolmekymppiä rahaa, joka menee Hyvä joulumieli -keräykseen. Laitan omista myyntituloistani vielä vähän lisää, kun saatiin neuleita ja muuta tavaraa ihan hyvin kaupaksi ;)