torstaina, joulukuuta 18, 2014

Lisää valmistuneita

Tämä huivi on ollut kauan valmiina kuvattavaksi, mutta esteitä ja hidasteita on tullut tielle. Lankana on Novitan Polku, jota ei ymmärtääkseni enää valmisteta. En muista mitä varten ostin sitä. Huivi siitä kuitenkin tuli ja toinenkin sama mallin huivi samasta langasta, mutta erivärisenä on tulossa. Luulen näiden kauppansa tekevän. Taidan ottaa tämän ekan omaksi huivikseni. Olen tykästynyt näihin pitkiin kolmiomallisiin huiveihin, ne eivät ole liian paksuja kaulalla. Kuvan värit eivät ole oikeat, luonnossa obvat selkeästi murretummat ja raidat eivät erotu näin selvästi.


Malli: Hitchhiker Ravelrystä
Lanka: Novita Polku
Puikot: 3mm Addin pyöröt kaiketi
Kulutus: 90 g

Pipolangat on ostettu Porissa käydessä Lavikolta. Sisko oli tehnyt pipon itselleen samasta langasta ja pitihän mun saada myös. Paketissa oli lanka ja keinoturkistupsu. Langan nimi on jossain, en löytänyt tähän hätään. teeteen lankoja on , koska samaa pakettia näin Pikkulinnassa. Kirjoittelen, jos osuu käteen. Annoin mennä muuten ohjeen mukaan, mutta silmukoita on vähän vähemmän. Paino ilman tupsuja oli 45 g.

6 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kauniita töitä taas! :) Sinullakin taitaa olla huivikausi menossa kuten täälläkin. Yhden huivin sain jo valmiiksi ja lisää himottaa tekemään, lankojakin saattuu olemaan ;)

Pirena kirjoitti...

Nätti tuo huivi ja paljon sukkia niinkuin monessa muussakin blogissa tehtynä. Sukat on vissiin eniten tarvittuja.

Inkeri kirjoitti...

Tuo Polku-lanka käykin hyvin huiveihin, paremmin kuin sukkalangaksi.

Susu kirjoitti...

Huivi on tosi kaunis!
Langan nimi on Heads Up. Mun piposta tuli jättimäinen mut ainakin siinä on tilaa ajatuksille ;)

Osakainen kirjoitti...

Hienoja töitä jälleen kerran.
Mukavaa joulunaikaa sinulle!

MysteryKnitter kirjoitti...

Kaunista jälkeä!