sunnuntaina, helmikuuta 28, 2016

Kesken ainakin tämä

Kevään paras juttu neulerintamalla melkein taitaa olla tämä juttu eli Kevään keskeneräiset- haaste.

Minulta löytyy keskeneräisiä, joita olisi hyvä saada valmiiksi. Haasteeseen voi ottaa mukaan sen verran töitä kun haluaa: Jokainen keskeneräinen tai vain yksi tai jotain siltä väliltä. Minulla on tämä haaste vaiheessa. Mutta yksi on varma eli villatakkini, jonka aloitin joskus syksyllä Porin matkalla. Takakappale ja etukappaleet on valmiina. Hihat ja viimeistelyt puuttuvat. Muitakin käsitöitä on ja katson niitä tänne, kun saan kaivettua niitä esiin.


5 kommenttia:

Silmukan saalistaja kirjoitti...

Kivalla työllä lähdit haasteeseen mukaan. Ja mielenkiinnolla odotan, löydätkö haasteeseen vielä lisää keskeneräisiä :) Kiitos osallistumisesta ja tsemppiä!

Suvituulian käsityöpaja kirjoitti...

Hieno työ tuosta tulosta. Silmukansaalistajan #keväänkeskeneräiset -haaste on kyllä mukava.

iso gnu kirjoitti...

Suvituulia: en työn tuloksesta ole ihan varma.;) viime vuotisen villatakin lanka nukkautui ihan hirveästi. Jannea ja se on yllätys. Sekundaerä varmaankin.
Sitkeästi yritän tehdä. Nyt jo toinen puuttuva hiha aloitettu. Tuo haaste on kyllä tarpeen meikäläisellä, joka ehtii aloittaa monta työtä ja suunnitella vielä useampia.

Osakainen kirjoitti...

Meinasin jo kommentoida, ettei minulla mitään keskeneräisiä ole kunnes muistin, että onhan minullakin jonkinlainen takki bambusta tekeillä. Josko sen saisi kesäksi valmiiksi...

iso gnu kirjoitti...

Osakainen: ei kun mukaan Keskeneräis-haasteesen. Silmukan saalistaja blogissa tarkemmin.keskeneräisiä on aina enemmän kuin luulee. ;)