perjantaina, toukokuuta 27, 2016

Vihreää ja sinistä

Ennen vanhaan bloggasin aina heti yhden työn valmistuttua. Nyt niitä kasaantuu ja kerralla sitten isompi kasa kuvataan ja laitetaan muistiin. Oli pakko laskea sukkaparit ; ennen näitä neljää on valmistunut 29 paria ja nyt siis 33 paria sukkia on neulottu täämn vuoden puolella. Viikko 21 menossa eli kolmisen sukkaa viikossa.

Sinistä ja vihreää on nyt näissä sukissa.Vasemmalla 7 v Raitalangasta 3,5 mm puikoilla sukat kokoa  35/36 ja kulutus oli 80 g . Keskimmäiset ovat Regian fluormania-lankaa, toisiin sukkiin jouduin etsimään vähän oikeita raitoja. Teema oli aika pitkä. Päättelemistä oli siis tavallista enemmän. Puikkoina oli 2,5 Kp´s puikot ja sukkien koot ovat 34 ja 29/30. Lankaa kului molempiin yhteensä 90 g. Pienimmät ovat kerän lopusta ja siis junasukat. Lanka On linen Supersocke, josta edellisessä postauksessa oli aikuisen sukat. Kulutus 27 g.


Kuopuksella oli pipon/lippiksen ohje ja tein samalla ohjeella. Jossain vaiheessa hän totesi mun pipon kuvaa katsellessa, että sun on ihan eri näköinen, millä ohjeella teit. Tämä siis selittää sen, että mun neuleista tulee aina omanlaisia; luen ohjetta huolimattomasti, vähän sinne päin. Aikuisen kesäpipo Elite -puuvillalankaa varastoni perukoilta. Virkkailin 3,5 mm virkkuukoukulla.  Kulutus oli 69 g.


Kuudes täämnä vuoden Etiopian nuttu samalla vanhalla pyörömallina. Lankana Nalle ja Wool. Kulutus tähän nuttuun oli 76 g. Melkein seitsemän kiloa lankaa kulunut tänä vuonna tähän mennessä. Hyvä!


Omenapuut lopettelevat kukintaansa ja piha on valkoinen kuin lunta tai rakeita olisi satanut.

8 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Kauniin värisiä sukkia. Omenapuun kukinta jäi tänä vuonna harmittavan lyhyeksi ainakin täällä meillä päin, sade ja tuuli hyökkäsivät heti kimppuun.

Päivikki kirjoitti...

Ihanan värisiä neuleita!!

iso gnu kirjoitti...

Sude: Kiitos! Kivat värit tosiaan, vaikkei itselleni. Omenapuiden kukinta oli tosiaan lyhyt ja meillä Valkea kuulas päätti pitää lähes lepovuoden viime vuoden jälkeen. Muut onneksi kukkivat ja toivottavasti pölyttäjiä ehti olla riittävästi.

Päivikki: Kiitos! Tuli jotenkin peräjälkeen tehtyä saman skaalaan väritykseltään sopivia sukkia.

TeSa kirjoitti...

Reipastahtista neulontaa.
Hyvät sukkavärit!

Matleena kirjoitti...

Taas sinulla kauniita töitä valmiina! :) Paljon olet jo lankaa kuluttanut tänä vuonna.
Meillä ei vielä omenapuu, se ainokainen, kuki, mutta nuppuja sentään on lupailemassa edes jonkinlaista kukintaa.

iso gnu kirjoitti...

Tesa: eläkeläisenä ehtii ;)ja neulomista lukuunottamatta laiskottelen. Ei vaan ihan tosissaan, kun pitkät työviikot ovat takana, niin aikaa riittää luovaan joutilaisuuteen, suvun ja ystävien tapaamiseen, hyväntekeväisyyteen, järjestötoimintaan, kulttuurin kuluttamiseen ja neulontaan ja piha ja puutarhakin alkaa nostaa päätään.

Matleena: Kiitos! Lankaa on kulunut, mutta sitä piisaa varastoissa. Omenapuun kukinta on minusta aina lähes henkeä salpaavan kaunista!

Osakainen kirjoitti...

Tahti on huima ja samoin langankulutus. Olet idolini ;)

iso gnu kirjoitti...

Osakainen: Kiitos ja kumarrus! Että ihan idoli! :D