torstaina, syyskuuta 06, 2018

Sukkia lisää

Harmi, kun tuosta tietokoneesta en oikein saa tolkkua. En pääse omille jutuilleni. Viikonlopun tekninen tukikaan ei saanut kaikkia auki. Mutta toisen koneen kautta jotakin vähitellen postaan.


Nämä sukat valmistuivat pääasiassa heinäkuun aikana. Aloittelin lauantaina neulefestareilla ja neuloin toisetkin vähän pienemmät sukat. Malli on sama kuin Hepsillä. Hän neuloi myös sukkia jossain vaiheessaa festareilla. Kesäsukat sekä väreiltään, että materiaaliltaan. Tennarisukkia olen tehnyt ja nyt en muista onko ihan sama vai olenko muutellut jotakin kuten yleensä. Lankana oli Regia Cotton ja niistä Tutti Frutti Color  ja 2, 5 mm puikot. Toiset sukat 38/39 ja toiset 36/37. Näihin sukkiin kului lankaa yhteensä 90 g.


Vuosi sitten ostin Ilun lankaa festareilta ja jonnekin matkalle piti saada helppoa neulottavaa ja naisten sukat näistä tulivat ihan perusmallilla. Hyvät kenkäsukat, mikäli väri miellyttää jotakuta. Lanka on ihanan tuntuista ja helppoa neulottavaa 2,5 mm puikoilla. Lankaa kului 60 g.

 Tänä kesänä piha on kärsinyt kuivuudesta ja puutarha on jotenkin ankean oloinen verrattuna viime kesän vehreyteen. Miljoonakellot amppelissaan ovat tänä kesänä olleet aivan uskomattoman ihanat.

6 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Onpa kivoja sukkia, varsinkin nuo tennarisukkien mallilla tehdyt. Ja wau, mikä kukka-amppeli! Minulla ei ole ikinä ollut noin hienosti kukkivaa.

iso gnu kirjoitti...

Matleena:Kiitos! Olen tehnyt jotkut tennarisukat aiemminkin ja ovat tehneet kauppansa.
Tuo ja toinen samanlainen miljoonakello-amppeli roikkuvat etupihan terassilla kadulla kulkijoiden nähtäväksi myös. Tänä vuonna ovat olleet uskomattoman ihanat, kun muu piha on kärsinyt kuivuudesta. Hyvät taimet ja säännöllinen kastelu (naapuri kastellut, kun olemme ollet poissa)ja kesäkukkalannoite.

TeSa kirjoitti...

Ihanat pirteyttä tuovat sukat.
Suuremmoinen amppelikukka!

Hepsi kirjoitti...

Kivat tuli sinunkin kesäsukistasi!

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienoa jälkeä sukissa!
Upea amppeli kukkineen!

moshrabbi121 kirjoitti...

The next time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my option to read, but I actually thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you may repair for those who werent too busy on the lookout for attention. online casino gambling