sunnuntaina, marraskuuta 03, 2019

Sukkia ja lapasia

Aloitetaan nyt vähitellen edellisen postauksen kasan esittelyt. Kaikki pistää vastaan; on muka kiire, kamera ei ole kuvauskunnossa, puhelin temppuilee, netin (siis vanhan koneen kanssa) ongelmia ja aina on pimeätä/hämärää.


Junasukkia oli valmiina, mutta lahjan antaja halusi antaa isommat ja erilaiset sukat. On väriä ja koko vähän isompi , puikolla oli 11 silmukkaa. Lanka on Vikingin Nordlys ( 75 % superwash  wool, 25 % nylon ) 100g / 350 m. Hankalaa neulottavaa ja vaikea oli saada lähes samankaltaisia sukkia. Aika hyvin onnistui. Matkaavat pääkaupunkiin ensi viikolla. Kulutus oli 31 g. Lopusta teen varmaan pikkutöitä, esim kirjanmerkkejä.


Tämä sukkapari aloitettiin KYHäilynä ja on ollut aika kauan valmis, muttei ole ehtinyt kuvattavaksi, Oli pakko kuvata kiireellä, kun lähtivät maailmalle. Lanka Nalle ja koko 35/36 ja kulutus 63 g.


Ihan peruslapasia intialaisella peukalokiilalla on myös valmistunut, Siivoilin lankavarastojani tässä ja sieltä löytyi punsinikirjavaa Smart-lankaa. On 100 % villa ja ei siis kestä sukissa. Lapaset tein ja loppulangasta tehdyt neuleet esittelen myöhemmin. Raitalapaset ovat Neulottu Seitsemän Veljestä-langasta. Punaiset ovat vähän isommat, mutta molemmat ovat alakoululaisten lapasia. Kulutus oli lapasiin 53 g ja 44 g.

Jatkoa seuraa, kun saan kuvattua. Nyt olen neulonut huivia ja aloitan puseroa itselleni ja joululahjasukkia vielä muutama pari on neulottava. Ai niin, yksi pipokin on kesken. Viime päivinä olen väsäillyt lähinnä joulukortteja.
6 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Ihanan väriset junasukat.

Matleena kirjoitti...

Minustakin ihanan väriset junasukat, aurinkoiset.

stansta kirjoitti...

Hei vaan! Suden kautta poikkesin ja ajattelin jättää tassunjäljen. Noita junasukkia pitäisi tehdä ensimmäistä kertaa ja heti kolmet ennen joulua.
Mukavaa marraskuuta!

Liisan kotona kirjoitti...

Oletpa ollut ahkerana :) Kauniit junasukat <3 Niitä en ole koskaan tehnyt. Pitäisi joskus kokeilla. Mukavaa marraskuuta <3

iso gnu kirjoitti...

Sude: kiitos!
Matleena: kiitos!
Stansta: Kiitos tassujäljistä! Ne lämmittivät mieltä. Kommentit on aina mukavia. Junasukat on parhaat pienten jaloissa.
Liisa: Kiitos! Suosittelen neulomaan junasukat ja jäät vielä koukkuun. En jaksanut kaivaa, monetko olen tehnyt. Jossain vaiheessa oli jo yli sata, mutta kuinka paljon nyt?

Mukavaa marraskuuta kaikille!

pappilanmummo kirjoitti...

Junasukkien värikirjavuus ihana!
Tsemppiä neulontaan!
Ja sukkia olisi neulottava täälläkin jouluksi paljon.