perjantaina, tammikuuta 18, 2008

Kukkia kaikille

Lämpimät kiitokset You make My day -huomionosoituksesta: Johanna L, Eija, Villasukka, Catariina, Helmis, Sibylla ja rakas kuopukseni Uhoava Gnu. Voi, miten kaikki lämmittivätkään mieltäni! Tässä teillekin kiitoskukka!


Ihan uskomaton amaryllis, jouluna oli yksi kukkavana neljine kukkineen, sitten tuli uuden vuoden paikkeilla toinen kukkavana ja nyt siinä kolmas kukkavana viisine auenneine kukkineen ja kuudes on tulossa, nupulla!


Kukka myös kaikille edelliseen postaukseen vastanneille. Uhoava toimi onnettarena ja niin nousi ensin Nipsu ja sitten Wiiks. Laittaisitteko sähköpostia: isognu(at)yahoo(piste)com. Kiva oli löytää uusia tuttavuuksia kommenttien kautta! Mukavaa oli myös kun vanhoja tuttuja oli mukana arvailemassa. Miksiköhän minulla on aina tuhat ja sata työtä meneillään samanaikaisesti?

Ai, niin ne oikeat vastaukset. Punaisesta on siis tulossa (loppusuoralla mennään) Revontuli-huivi. Edessä oleva harmahtavalta näyttävä on vihreä Uhoavalle valmistumassa oleva pitsineulostakki viime vuoden Modasta. Siniset ovat todella Step-lankaa ja sukkaa pukkaa. Viimeinen on päivänvalossa ihanan suklaanruskea liivin alku miniälle. Kaikista kuvia sitten aikoinaan, mikäli eivät ufoudu.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea amaryllis!!

Anonyymi kirjoitti...

Moro =) Onni potkaisi ja voitit arvonnan blogissani "Muori Mennikäisen arkea"!
Blogistani löytyy e-mail osoiteeni, pistä postia tulemaan...
Terveisin Ursula

Kayl kirjoitti...

Oh, your amaryllis is so beautiful !