lauantaina, tammikuuta 05, 2008

Tekninen tukeni on ollut töissä

Tekninen tuki on pyörähtänyt huushollissa. Toiveeni mukaan hän on muutellut ja ajantasaistanut sivupalkkeja ja siirtänyt osan menneen talven lumiksi. Nyt on taas paikka merkitä tämän vuoden langankulutusta ylös. Sietää kyllä kuluttaakin lankaa, kun on sen verran tullut jo tänä vuonna ostettua lankaa ja tilattuakin lisäksi reilu kilo.

Ihan jäitä pitkin ei mökille pääse vielä. Tänään otettu kuva Päijänteeltä.

Mitään valmista esiteltävää ei ole vielä. Oikean käden etusormessa on kaksi reikää, kun Uhoavan villatakkia on tehty päivittäin. Ehkä se tässä joskus valmistuu... Aloitin tapani mukaan yhtä muuta uutta työtä ja olen välillä jatkanut yhtä vanhaa ufoa. Monta rautaa tulessa eli keskustelenko, istunko yksin kotona, katsonko telkkaria jne..

Lämpimät kiitokset kaikille edellisen postauksen kommentoijille. Ufojakin varmaan häviää (=muuttuu fufoiksi) vuoden aikana, mutta itseni tuntien muutama uusikin astuu remmiin. Odotan jännityksellä tuleeko lapasvuosi, villatakki-vuosi vai joku muu vuosi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein mukavaa neulontavuotta! Itsekin aloittelin tätä vuotta purkamalla keskeneräisten kasaa, mutta mielenterveyden kannalta kannattaa aina aloittaa myös jotain uutta =)

Villasukka kirjoitti...

Jäähän pakko kertoa, tänään istuin sohvalla auringon paisteessa korjaamassa kokeita kissojen kanssa, jossain välissä nostin päätäni, mietin ja katsoin ikkunasta ulos. Joku oli luistelemassa (siis luistimilla) rannassa! Keurusselkää, melkein Kivilahtea. Tekisi mieli.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos selkeästä ohjeesta, alan paikalla neulomaan.
T.Maara