maanantaina, heinäkuuta 30, 2018

Vaaleanpunaista

Vaaleanpunainen on väri, jota neulon tosi harvoin. Pitkään se oli sellainen väri, joka ei tuntunut koskaan kauniilta. Tämä lanka on toissa vuonna ostettu Neulefestareilta.Malli on Ravelrystä Heidi Alanderin ilmaismalli Quiet Folly Neulottu 2,5 mm:n puikoilla. Koukuttava varsi laittaa aina neulomaan vielä kerroksen. Sukat ovat omaan jalkaankin sopivat. Itse asiassa malli on sellainen, että voisin tehdä toisetkin sukat. Saa nähdä jääkö itselle, vai meneekö lahjaksi. Lanka on joko Ilun Handun tai Puffalan sukkalankaa. Olen lapsenvahtina etelässä ja tuskin tämän helteen pehmittävin aivoin sitä kotonakaan löytäisin. On näet olleet niin kauan valmiina, valmistuivat joskus keväällä.  Tämä vuosi on ollut sellaista matalalentoa ja ajatukset ovat olleet muualla. Lankaa kului 74 g.5 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kauniit ovat ja varsinkin varsi on kiehtova. Itselläni on ollut lähes koko ikäni vähän kammo vaaleanpunaista, tai punaista kohtaan ylipäätään. Jostain syystä parin viime vuoden aikana varsinkin vaaleanpunainen on alkanut kiehtoa. En sitä juuri vieläkään itse käytä, mutta muille teen mielelläni.

iso gnu kirjoitti...

Se on jännä, että suhtautuminen väreihin muuttuu vuosien myötä. Toki muitakin asioita on tullut, joita ei erityisesti tykännyt tai välittänyt.

Matleena kirjoitti...

Onpa kiva malli, pitää panna muistiin minunkin! :) Kaunis väri vaaleanpunainenkin on, mutta vähän minäkin sitä käytän.

iso gnu kirjoitti...

Alkuun joskus oikean silmukan neulominen takareunasta tuntui hankalalta, mutta nykyisin se sujuu ihan hyvin.Harjoitus tekee mestarin.

MysteryKnitter kirjoitti...

So pretty socks!