tiistaina, elokuuta 15, 2023

Mitähän sitä on tehty?

Kirjoittelen, että tiedätte minun olevan edelleen täällä ja neulonkin jotakin. Valmista ei nyt ole. Kommentointikin on jäänyt aika vähille viime aikoina. Lomalaiset ovat jo menneet koteihinsa, kun työt ja koulut ovat alkaneet. Neulomiset edistyvät hitaasti, kun on niin paljon kaikkea muuta touhua. Matkailtu ei ole muuten  kuin juhlien takia ympäri Suomea, tai oikeastaan länteen, itään ja etelään.


Mikkelissä ystäväporukan yhteisten synttärien kunniaksi syötiin lounas Tertin kartanossa. Kahviteltiin yhden ystävän luona ja illalla oltiin vielä Mikaelissa Mikkelin Musiikkijuhlien yhdessä konsertissa. Seuraavana päivänä kävin taas kerran lempikohteessani Kenkäverossa. Tällä kertaa on kuva kenkärivistä orvokkeineen. 70-v juhlia on ollut useampi tänä kesänä. Tässä on yksi juhlakakku. Ehdittiin aloittaa ennen kuvaa. On ollut synttärien lisäksi lakkiaiset, valmistujaiset, Prometeus-juhlat, kurssijuhlat nyt ainakin. Sitten vielä hautajaiset. Uurnan lasku on vielä tulossa.

 Välillä aina neulon jotakin. Nyt on tulossa yhden lapsenlapsen neulepusero. No, lapsi on varmaan 15 senttiä mummia pidempi eli ei ihan lapsen kokoa oleva pusero. Sukkia on tulossa eli niitä on aina kesken.
Kaikenlaisia kotihommia tehdään ja aina ei mene kuin Strömsössä. Pesin vahingossa yhdessä tummia ja valkopyykkiä viime mainitun ohjelmalla. Mikään ei kutistunut, väri muuttui joissakin vaatteissa. Tyttären uimapuvun vahva pinkki muuttui violetiksi jne. Eilen kotiuduttua tummien joukossa oli yksien sortsien taskussa ollut nenäliina ja kaikki on sen näköistä. Katsotaan mitä tänään saadaan aikaiseksi.


 Kirjakaupassa olin ostamassa lahjakorttia ja tämä osui silmiin. Pakkohan tällainen lehtiö oli ostaa. Voi tehdä tai jättää tekemättä. Miten onkaan minulle sopiva!

6 kommenttia:

Olifantti kirjoitti...

Pitäisikin välillä tehdä lista, jossa olisi vain not to do. Siitä voisi sitten ruksia ne, jotka aika hoitaa.

Puikoillanikin kirjoitti...

Ihana lehtiö ja aivan oikea viesti. Tehdään tai sitten ei.

Sude kirjoitti...

Meillä pidettiin yhteen aikaan vain vaaleanpunaisia vaatteita. Jotenkin onnistuin aina laittamaan punaisen vaatteen muiden sekaan ja tulos oli sen mukainen. Blogilomaa tuntuu pitäneen useampikin, itseni mukaan lukien.

Iso Gnu kirjoitti...

Puikollanikin: Eikö olekin ihana lehtiö?

Sude:No, tekevälle sattuu. Eikö olekin näin? Jotenin sitä tuntuu riittävän touhua kesällä ja valoa riittää ja ei huomaa illan tulleenkaan. Kyllä se tässä taas pimenee.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Jostain syystä blogiisi ei saa kunnolla lähetettyä kommentteja. Minulla herjaa jotain tietoturvaongelmaa??????
Kivoja puuhia olet tehnyt. Minunkin mummotetava venähti minun mitoistani yli.

Iso Gnu kirjoitti...

Olifantti: sun kommenttisi oli joutunut roskapostiin ja sieltä korjasin tänne. Olisi kyllä ihana tuo ; not to do-lista!Mun karviaisten poiminta taitaisi olla listalla ja kohta niitä ei tarvi poimiakaan, kun ovat tippuneet ja kimalaiset/ampiaiset ovat tyhjentäneet marjat.

Enkuli: kommentin valvonnan poistin. Mutta sama ongelma on joskus ollut muidenkin kommenteissa. Bloggerin joku häiriö? nuo tietoturva-asiat tarkistettiin taas kerran mun koneella.
Niin mummotettavat kasvaa ja neuleiden koko niiden myötä- ;)