maanantaina, marraskuuta 06, 2023

Sukkia x5, pipo x1

Sukkia on taas syntynyt välitöinä. Nyt lähiaikoina en pahemmin varmaan neulo . Iski korona.


Siniraitaiset sukat ovat valmistuneet lapselle. Langan ostin  viime kerralla Hesassa käydessä Lankamaailmasta. Lanka tuntui mukavan pehmeältä. Lanka on Viking Aurora. Sukkien koko on  28/29 ja lankaa meni 58 g. 3mm:n pyöröillä neuloin.

 Nämä on 7 Veljestä Karkkiraita -värissä Geisha ja kärjet, kantapäät ja varren suut on  luonnonvalkoista. Koko on 39ja lankaa kului 97 g.

 
7V Nummi-lankaa on näissä sukissa. Malli on Niina Laitisen ohje Hiljaisuus, joka oli Suuren Käsityö-lehden tilaajille ilaminen malli. Koko on 38/39 ja lankaa kului 97 g.

 
 Nämä ovat myös 7 V-lankaa. Tumman sinistä on 100 g kerä ja vähän jäi. Vaaleansinistä on molemmissa sukissa. Sukkien koot ja kulutus vasemmalta ensin: 42/43  ja 41/42 ja 122g ja 113 g.


Pipo valmistui nopeasti Sesia Echos-langasta ja musta paljettilanka on toisena. 66 silmukkaa ja kuudessa kohdassa on päälaen kavennus.  Pipoon kului lankaa 122 gLauantai-iltaisin otan kuvan aktiivissa vaiheessa olevista neuleista. Samassa kuvassa on myös viikon aikana valmistuneet.

 Perjantaina käytiin haudoilla Mikkelissä. Käytiin syömässä lounas Holvissa ja porukkaa oli todella paljon. Ehkä sieltä sain tartunnan. On aika kenkku olo: kuumetta, yskää, lihaskipuja ja päänsärkyä. Eniten harmittaa, kun tällä viikolla oli kaikenlaista hoidettavaa ja nyt on joutunut perumaan kaiken.  

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tähän aikaan vuodesta tapahtuu kaikenlaista kivaa ja ihmiset ovat liikkeellä, samalla kaikki pöpöt ovat sankoin joukoin liikkeellä myös. Olisi kiva osallistua, mutta olisi kiva myös pysyä terveenä. Siinäpä sitten valitsemme. Kivoja sukkia olet neulonut, geisha-langan sukat ovat niin söpöt!
T: saukkis

Puikoillanikin kirjoitti...

Korona on taas täällä ja ikävä, että osui sinun kohdallesi. Toivottavasti selviät vähin oirein ja varsinkin ilman jälkitauteja.
Kaunis tuo hautakynttiläkuva. Tänä vuonna en päässyt haudalle, kun olin flunssassa. Mies kävi yksin viemässä haudalle lyhdyn talveksi.
Viking Aurora -lankaa en tunne ennestään. Hyvä tietää, että on pehmeän tuntuinen. Katsoin myös noita 7V-menekkejä 42/43-sukkiin: hyvä kohde jämälangoille - pitäisi itsekin ryhtyä.

Maarit kirjoitti...

Tsemppiä koronan selättämiseen, paljon c ja d vitamiineja ja positiivisia ajatuksia! Kivoja sukkia olet neulonut!

Iso Gnu kirjoitti...

Saukkis:Sellaista tämä on. Jyväskylän jätevesissä on kuulemma 5-kertainen määrä koronavirusta kuin Hesassa. Yki lapsenlapsista on jo Influenssassa.
Kiitos sanoistasi sukista!

Puikollanikin:Kaikkien riskitekijöitteni takia toivon myös, ettei jälkitauteja tulisi.Rokotukset olen muuten saanut tämän syksyn rokotusta lukuunottamatta.
Omien vanhempieni ja suvun muutenkin haudat on länsirannikolla. Nuo siniset kukat olisivat olleet miehen isoisän suosikkeja.
Vikingin lankoja on Lankamaailmassa. Kestosta en tiedä,mutta sisältö on kuitenkin hyvä: superwash villaa 75 % ja 25% nylonia.


Maarit: pakko lepo! ;) Kiitos !

Olifantti kirjoitti...

Kurjaa, että korona iski. Toivottavasti menee pian ohi. Geishassa on ihanat sävyt.

Iso Gnu kirjoitti...

Olifantti: näyttäisi olevan voiton puolella, ellei joku jälkitauti iske.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Olet kyllä ollut ahkerana. Ihanan lämpimiä sukkia olet tikutellut. Kyllä neulominen on ihanaa.
Pikaista paranemista sinulle

Iso Gnu kirjoitti...

Enkuli: Kiitos! pikku hiljaa vointi kohenee. Väsyttää vaan.