sunnuntaina, toukokuuta 26, 2024

KAListelua

No, ei vieläkään ole valmista. Nyt olen Instagramin puolelta innostunut sukkiin liittyvistä yhteisneulonnoista eli KALeista.  Tässä kuvassa ekaan bongaamani yhteisneulontaan valitsemani lankoja ja jämiäkin varastostani. Nyt ne taas pääsivät projektipussukoihin ja sitten summa mutikassa otan ja aloitan sukkaneuleita niistä.


Nämä langat kuuluvat  tähän pipotus instassa olevaan  sukkalankakal:iin. Tarkoituksena on kaivella unohtuneita lankoja ja aarteita käyttöön.  Mulla on tarkoitus saada käytettyjä monista langoista loppuja. Tämä kestää 7.5-31.10.24.
Toinen KAL on silmukkavirran instassa minivyyhdeistä sukkia kokonaan tai osaksi minivyyhtejä.Tämä kestää 17.11.24. Molempiin luulen tulevan melko lailla sukkia, jos sukka-tahtini pysyy ennallaan.


Lopuksi vielä omenapuun kukkia. Kukat lähes tuli ja meni, kun on ollut niin lämmintä.  Nyt on valkoisia terälehtiä nurmikolla, mutta onneksi jkv on puissa vielä kukkia.



 

8 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Minäkin olen osallistumassa Sukkalankakaliin siinä toivossa, että saisi lankavarastosta pois siellä jo pitkään viihtyneitä ja myös vajaita keriä, eli jämälankoja. Kiva haaste ja hyvä idea on tuo toinenkin, jonka esittelit.

Maarit kirjoitti...

Osallistun myös näihin molempiin kaleihin. Täytyy siis vielä yhdet sukat neuloa mineistä :D

KristiinaS kirjoitti...

Hyvät suunnitelmat sulla on enkä ollenkaan epäile ettei toteutuisi. Sä oot niin vikkelä sukanneuloja, että kyllä saat lankasi käytettyä.
Mä en vaan osaa sukkaKaleihin osallistua, minejäkin olisi joulukalenterista. Nyt en oo kuukauteen neulonut kun on ollut tää muutto ja nyt meneillä projekti 'Turku tutuksi'. Noh, neuleleirille menen viikonloppuna kun miniä houkutteli, Nurmijärvelle Jalovillan järjestämä.

Iso Gnu kirjoitti...

Puikollanikin: sama tavoite saada pois lankoja varastosta (sittenhän taas voi ostaa uutta ;) )Miniyyhtejä on parilta vuodelta. Yhtenä vuonna tein jollekin lapsenlapselle raitasukat erilaisina kuitenkin pariksi sopien, Muutaman minivyyhdin olen käyttänyt raitalankojen kanssa, niin että minivyyhdistä varren suu, kantapää ja kärki.

Maarit: Kiva sitten instassa tavataan myös.:)

Kristiina:Sukkia voi tehdä paljon ajattelematta, siis perussukkia. Jälkikasvu pitää villasukkia suoraan jalassa ja saa kyllä neuloa. 12-13 lahjaksi joka joulu. Mun veljet pyytää, kun äitiä ei ole enää neulomassa sukkia. Olen neulonut kyllä sisarusten lasten perheisiinkin "pojille" kokoa ad 45.
Mulla tahtoo aina kaikki Kalit jäädä kesken, ihan kuin niist tulisi pakkopullaa ja sitten ei viitsi neuloa.
Turku tutuksi-projekti on kyllä hieno asia. Nyt on niin kaunistakin. Mukavaa iikonloppua Nurmijärvellä.

kutookutoo kirjoitti...

Olipa kiva tapa lähteä purkamaan varastoja. Tuo sun kasasi lankoja ihan syyhyttäisi sormia. Yhteisneulonta on varmaan mitä parhain tapa kuluttaa lankoja yhteistuumin.

Iso Gnu kirjoitti...

kutookutoo:syyhyttää minunkin sormiani, mutta kesän alku näyttää menevän lastenlasten kanssa touhutessa ja ruokaa laittaessa.On hauska ja tarpeellinen yhteisneulonta.

Olifantti kirjoitti...

Olisi kaikenlaisia jämiä minullakin, mutta kal-innostus on totaalisen kateissa. Täytyy ihan ihmetellä, miten joskus innostuin kaikesta ja nyt en mistään. Pitäisköhän lähteä innon metsästykseen.

Iso Gnu kirjoitti...

Olifantti: ei aina jaksa innostua. Ehkä joskus. mä tahdon innostua, mutta ei oikein mene aina loppuun.