perjantaina, kesäkuuta 14, 2024

Raita-sukkia

On ollut vauhdikas kesän alku. Kukkien kukinta on edennyt vauhdilla. Oli pakko ottaa tänään perjantaina 13.6 kuva pionista, joka kohta puhkeaa kukkaan.

Ekat raitasukat on Nalle-langasta yksivärisenä sinisenä ja raitalanka on Austerman step 6-langan loppuja.  Sukkiin kului lankaa 55 g ja ne ovat kokoa 28/30. Nämä sukat kuuluvat #sukkalankakaliin. Kts edellinen postaus.


Toiset sukat samalla kombolla eli Nallella ja Austerman step 6:lla ovat nämä aikuisen sukat, kokoa 38. Lankaa kului näihin  sukkiin 82 g. Samaiseen sukkalankakaliin kuuluu.


Nämä sukat ovat kokonaan Austerman step 6 - lankaa. Sukkiin kului lankaa 93 g ja ovat kokoa 38/39. Nämäkin käyvat sukkalankakaliin.


Nämä sukat ovat Eldur Yarnsin lankaa väriltä pastelligootti. Puikot olivat  muistaakseni 2,25 mm pyöröt. Koko on  sama 38/39 ja lankaa kului 59 g. MNäin ollen 100g kerästä on vielä reilusti jäljellä.


Lapsenlapsen musta pusero alkaa olla loppusuoralla. Vietin pari kolme tuntia Hoplopissa yhden lapsenlapsen kanssa ja edistyin, kun ei ollut muutakaan tekemistä. Silmukointikuvio on vielä kesken kuitenkin ja hihasta puuttuu vähän. Jos ensi kerralla olisi valmista.
 

Yhden tapahtuman lopuksi huutokaupattiin kukat ja huusin tämän valkoisen kerrotun petunian. Isokukkaisen ainoa ongelma on vanhojen kukkien pois nyppiminen, että jaksaa kukkia. Ne ovat inhottavan tahmeita kukkia, että aina on kädet pestävä.

5 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Noin monta paria sukkalankakaliin, hienoa!
Hoplop on kyllä paikka jossa neuleet edistyy hyvin :D

Puikoillanikin kirjoitti...

Hyvin etenee sukkalankakal. Noin monta paria jo valmiina. Hyvä sinä.

Iso Gnu kirjoitti...

Maarit: Kiitos!Alkaa viimeisiä Hoplop-keikkoja, kun lapsenlapset kasvaa silmissä.

Puikollanikin:Kiitos! Toukokuun siitepölyjen ja helteiden kanssa ei oikein jaksanut muuta kuin sukkia.

Anonyymi kirjoitti...

Upea amppelikukka. Minustakin petunian nyppiminen on inhottavan tahmeaa. Kukkamyymälässä olisi ollut tarjolla musta ja upeita kaksivärisiä petunioita, mutta ostin kolmen euron ruusun. Äitienpäivän tähteitä, veikkaan. T Saukkis

Iso Gnu kirjoitti...

Saukkis: no, jos yhden kesän jaksaisin nyppiä. Tänään onneksi miniä hoiti homman j paljon muutakin pihassa. Innokas puutarhan hoitaja ja se sopii anopille. Eilen aamulla vielä hotellissa jouduin aukeavan oven töytäisemäksi ja lensin pitkin pituutta. Yritin suojella päätä ja nyt päässä kuhmu ja niskahartiaseudun lihakset jumissa. Vasen kyynärpää seutu kipeä mustelmilla ja sillä kädellä ei kivun takia paljon tehdä. Vas lonkassa.mustelma. Onneksi ei ole vielä osteoporoosia. Sekunnissa voi sattua mitä tahansa.
Olen kanssa joskus ostanut puoli-ilmaiseksi ruusun äitienpäivän jälkeen ja lykännyt aukkoon kukkapenkissä ja just miniä istutti viereen kesäneilikoita.