perjantaina, huhtikuuta 02, 2021

Sinisarja

Nyt Lankapaaston aikana olen kaivanut välillä jonkun keskeneräisen neulottavaksi ja samalla olen siivonnut lankavarastojani. Tämä keskeneräinen työ löytyi ja oli aivan ihanan pehmeää sukkalankaa. Lanka on pakko aina leikata saksilla poikki, en saa sormilla kuten usein teen.


 Aloitin joskus vuosia sitten yhdelle pienelle pojalle sukat ja kesken olivat jääneet. Purkutuomion saivat. Varsia en purkanut, vaan tein uudet terät sukkiin.

Tässä on sitten koko sinisarja sukkia.  Ensin tein yksiväriset siniset jo neulottuihin varsiin. Koko on 38 ja kapeahkolla terällä toiveiden mukaisesti. Sitten neuloin lapsen sukat valkoisin raidoin varressa ja kokoa 34/35. Lopuksi tein raitasukat kokoa 38. Pienet kerän nöttöset jäivät langasta. Lanka on Sandnes Garnin Alpakka Strömpegarn, jossa on alpakan lisäksi 30 % polyamidia. Lankaa kului kumpaamkin isompaan sukkapariin 82 g ja pienempiin 63 g eli yhteensä 227 g.

Tässä kukka sinisarja, jota on hyvin monissa eri sävyissä. Yhdellä lapsista oli hääkimppu tehty sinisarjoista pelkästään. Oli kaunis,vaikka sininen ei ole mun lempivärejäni.


Pääsiäisen iloa ja valoa kaikille!

3 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Hyvää pääsiästä tännekin. Kohtahan paasto päättyy.

KristiinaS kirjoitti...

Hyvää pääsiäisen aikaa Sinulle.

Matleena kirjoitti...

Aurinkoista pääsiäistä! 🌻🌻🌻