torstaina, huhtikuuta 21, 2022

Lankapaaston saalis

Puikollanikin -blogin järjestämä lankapaasto oli välillä 4.3 - 16.4.22. Osallistuin, mutta vauhtia vei pois tyttären neulepusero, jota neuloin koko ajan ja sain valmiiksikin. Lisäksi neuloin kirjoneulepolvisukkia ja sain vain varren valmiiksi toiseen sukkaan. Olen tyytyväinen kuitenkin 552 g langan kulutukseeni.Vika työ valmistui päivää ennen paaston loppumista ja lankaa kului 65 g. Pikkuveli (kai ne lähempänä 60 kuin 50 ikävuotta olevat on pikkuveljiä, jos ovat sattuneet syntymään 15 v itseä myöhemmin.) tilasi ohuet villasukat. Lankana on Austerman step, jossa on mukana aloe vera ja jojoba öljy. 2,5 mm puikoilla loopasin. Kuvaaminen jäi pääsiäisvieraiden jalkoihin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Alla vielä kuvat kaikista töistäni lankapaaston aikana. Tärkeintä oli, etten koko aikana ostanut yhtään lankaa. Ilman paastoa olisi ollut todella vaikea vastustaa lankojen ostamista.
  Kiitos puikollanikin-blogin ylläpitäjälle! 


 

5 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Kiitos vaan mukanaolosta! Paasto teki minullekin hyvää.
Katselin tuota kuvaasi Austermann Step -langan sukista. Lienee väriä farkku. Minulla on kesken samaisesta langasta sukat, joissa on kuvioneuletta. Taidanpa purkaa ja tehdä tuollaiset vähän rauhallisemmat, niin langan väritys tulee paremmin oikeuksiinsa.

Matleena kirjoitti...

Hyvin olet paastonnut lankojesi kanssa varsinkin, kun ottaa huomioon puseron tekemisen, joka ei päässyt mukaan paastoon.
Kyllä tuon ikäiset nuoret miehet ovat pikkuveljiä! 😀 Minullakin on kaksi pikku veljeä iältään tosin sinun veljeäsi vanhempia, ovat 74 ja 73-vuotiaat.

Iso Gnu kirjoitti...

Puikoillanikin: kiitos itsellesi, että järjestit lankapaaston. Mun austerman step on vanhaa ja värin nimeä ei ollut vyötteessä vaan värinumero 89.

Matleena: Paasto onnistui, varsinkin kun ei tullut lankaa kotiin.
Onhan ne aina pikkuveljiä, kuten lapset on aina lapsia. Joskus 70-luvulla mun isänisä soitti meille ja pyysi vauvaansa puhelimeen. Vähän aikaa kesti, että tajusin hänen kysyneen isääni. No isä oli hänen vauvansa.

Repu kirjoitti...

Lankoja tekee kyllä aina mieli ostaa. Minä olen hyvä selittelemään, että tarvitsen juuri jotain tiettyä. Heti paaston jälkee osti, mutta yritän nyt olla ainakin syksyyn ostamatta.

Iso Gnu kirjoitti...

Repu: Mullakin on aina hyviä selityksiä ja valmiina jotain mietittynä. Mutta...langoiksi välillä vaaan jäävät. Paasto teki hyvää, vaikka heti seuraavalla viikolla ostin kahdet sukkalangat ja pipolangan.