sunnuntaina, toukokuuta 22, 2022

Keskeneräisten keskeltäNyt ei ole valmiita esiteltäväksi. Lähinnä tiedonanto : blogiin on alkanut tulla ihme  kommentteja. Olen joutunut niitä poistamaan. Laitoin nyt ainakin joksikin aikaa kommenttien hyväksynnän päälle.

Keskeneräisiä on jonkin verran. Kesäpusero alkaa olla kohta kainaloissa ja villatakki on neulalla työskentelyä vaille valmis. Kirjoneulesukat on tuskallisen hitaita, mutta nyt eka sukka alkaa olla lähellä kärkikavennuksia. Raitasukkia on kiva neuloa ja ne onkin edistyneet.


Tarhakylmänkukka kukkii ja siitä aina muistan äitini. Äiti aina esitteli isossa puutarhassaan tämän kukan. Siksi ostin toissa vuonna pari taimea.
 

6 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Meneehän noin pitkissä sukissa aikaa. Ei siis ihme jos kestää ja viipyy.
Tarhakylmänkukka on minulle uusi tuttavuus; kaunis on. Kannattaakin olla ylpeä.

Repu kirjoitti...

Niitä outoja kommentteja tulee ajoittain. Ovat rasittavia.
Minäkin yritän isompia neuleita nyt saattaa loppuun. Olisi hyvää langankulutuksen kannalta :)

KristiinaS kirjoitti...

Keskeneräisiä alkaa oleen mullakin taas. Mä en tykkää liian monesta ku sitt ei mikään valmistu.

Sude kirjoitti...

Minullekin on muutaman kerran tullut ihme kommentteja, joissa on linkkejä mihin lie tyttösivuille. Onneksi ne saa poistettua samantien ihan pysyvästi. Sähköpostissa tarjotaan jatkuvasti erimaalaista naisseuraa ja potenssilääkkeitä, niitähän minä nyt tarviin, hihihii. Vaihdoin sen takia mailiosoitetta, jos nyt vähän aikaa saisi niiltä olla rauhassa. Eri firmat kuulemma myy näitä blogi- ja sähköpostiosoitteita, harmi.

Matleena kirjoitti...

Minullakin on sama kokemus, noista ihmekommenteista, jotka olen napsinut pikaisesti pois. Olipa kiva, kun vinkkasit tuosta kommenttien hyväksynnästä, se ei ole käynyt mielessäni, mutta senpä panen minäkin päälle! 😄

Iso Gnu kirjoitti...

Nyt ihan koneella ja kävin katsomassa kertarysäyksellä kaikki tulleet kommentit ja hyväksymässä ne.

Puikollanikin: eniten mua hidastaa kirjoneule, jonka kaaviota pitää tuijottaa koko ajan ja pitää keskittyä. Ei voi jutella, eikä katsoa telkkaria samalla.

Repu: samaa mieltä, että nuo oudot kommentit rasittavat, vaikka saa helposti poistettua. Lankavarastoja olisi tosi kiva saada kulutettua.

Kristiina: niin se on , jos on monta kesken. Välillä ei valmistu mikään ja sitten yhtäkkiä valmistuukin useampi.

Sude:Just niin, ihan väärään osoitteeseen laittavat paukkuja.

Matleena: noita tullut tosiaan nyt kommentteihin, sähköpostiin ja lisäksi Instagramiin ja Facebookin pyyntöjä seuraamaan tilejäni. Ajattelin nyt jonkin aikaa pitää kommenttien valvonnan päällä ja sitten poistaa jossain vaiheessa.