perjantaina, elokuuta 05, 2022

Sukkia lisää

Kolme sukkaparia on valmiina. Yhteiskuvassa näyttävät kapeilta, mutta on kokeiltu ennen viimeistelyä ja ovat ihan kunnon leveitä , jalkaan mahtuvia sukkia. Yritän nyt ottaa kuvia syyskaunosilmästäni, niin kauan kun se vielä penkissä kukkimassa. Rusakko on välillä syönyt kaikki  keltaiset kukat ja varret vaan jääneet törröttämään. Nyt pelkään, että joku päivä se keksii nekin.


Nämä Sheepjes donwtown -langasta, jota oli pakko saada harmaiden sukkien neulomisen jälkeen. Lanka on ihanaa, uskomattoman pehmeää merinosukkalankaa. Neulon erilaisia sukkia ja jälkikasvu saa itse valita joululahjasukkansa lähempänä joulua. 
Nänä sukat on naisten kokoa.Vähän joutui toisesta kerästä kerimään, että sai symmetriset sukat. Lankaa kului 67 g. Looppasin 2,5 mm pyöröllä.

Näitten sukkien lanka on Kässäkerho Pom Pomilta ostettu festareilla. Värit on minusta utuisen kauniit. Reilut naisten sukat tai pienempi jalkaiselle miehelle. Lanka on Lana Grossan About Berlin Yak Colorblock ja kulutus 67 g. Väri 631.

Nämä on aloitettu harmaiden sukkien kaudella ja Roosa nauha-lankaa ja 2,5 mm pyöröillä näissäkin mentiin. Koko 43 ja kulutus 68 g. Jollekin suvun miehistä joululahjaksi.
 

6 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Kivoja värejä sukissa. Hienoa että on jo jouluksi varalla. Minunkin pitäisi.

KristiinaS kirjoitti...

Sukkia on mulla nyt neljät ! puikoilla. Ei oo ikinä noin monia sukkia ollu tekeillä. Mutku alottaminen on kivaa. Ja pusero tekeillä ja toiseen on ohje ostettu ja langat katsottuna mutta EN osta lankaa ennenku joku valmistuu. Ja kaverin pusero tulee tehtäväksi kun joskus saa oikeat värit Alafoslopia. Siinä taitaa kyllä kestää.
Hellepäivä oli tänään, huomiseksi jo sadetta lupasiva. Helpottaa olo vähän ku viilenee.

Matleena kirjoitti...

Kauniit värit kaikissa sukissa, mutta ekat ovat ovat parhaiten minun makuuni! Hm, monetkohan ehdit tehdä vielä ennen joulua, melkein pitäisi ottaa lukua. 😊

Vanuttunut Villasukka kirjoitti...

Kauniita sukkia kaikkia ja erityisesti tokavikat <3

TeSa kirjoitti...

Sukat on tarpeeksi pieni neulos ottaa mukaan matkaan ja laittaa sivuun muiden töiden ohessa. Huomaamatta sitä on neulonut sukan, sille parin ja taas uudestaan. Kivat värit kaikissa sukissa.

Iso Gnu kirjoitti...

Puikoillanikin: Kiitos! Aina tulee kiire ennen joulua.Ikä tekee sen, että kaikki touhut sujuvat hitaammin kuin aiemmin ja väsyy helpommin.

Kristiina: Kiva, kun sullakin on monet sukat kesken. Mutta sukat valmistuu aika nopeasti. Onneksi viilenee, helteet on kyllä aika raskaita.
Oli kiva nähdä pikaisesti lauantaina. Ostitko muuten lankaa?

Matleena:Kiitos! Toivottavasti aika monet, kun jälkikasvua on 12. Jollekin muullekin varmaan teen sukat. Täytyypä laskea loppu vuonna, monetko parit ehdin tehdä.

Vanuttunut villasukka: Kiitos! Tokavikat on ihanta lankaa myöten minustakin.

Tesa: just niin, sukkaneule on helppo kuljettaa laukussa mukana ja muutama kerros vie hyvin jo työtä eteenpäin.Sukkiin on kiva neuloa värejä.