tiistaina, marraskuuta 22, 2022

Lyhyt messuilu

Muutaman vuoden pakollisen tauon jälkeen olin Tampereella Kädentaidot-messuilla. Olin tänä vuonna ennätys-lyhyen ajan messuilla. Yleensä olen ollut jonkun liikennöitsijän bussimatkalla, mutta nyt olimme omin kyydein. Messupäivä oli perjantai, jolloin oli kyllä aika lailla väkeä. Lauantaina oli kai enemmän. Lauantai ja sunnuntai kului järjestöpäivillä Tampereella. Messut sopivat hyvin ohjelmaan perjantaille.

Tässä suunnilleen kaikki ostokseni. Tosin parit joululahjat puuttuvat tästä, omanikin. Ostettiin minulle lampaantalja kakkoskotiinkin. Viikolla pengoin lankojani tilattuihin töihin ja totesin omistavani lankaa enemmän kuin laki sallii. Sekin asia hillitsi kummasti langanosto-haluja. Ihailin kyllä yksiä jos toisiakin lankoja. Taitoshopin Olli-lanka oli tarjouksessa 100 gx 3 oli 10 € ja nämä sukkalangat tarttuivat. Etukäteen oli päättänyt ostaa Rva Silmusolmun Raitapallon ja Trio-jäätelön värinen tuli mukaan. Minivyyhdit täydentävät sitten ( niitä tulee joulukalenterista). Pallosta tulee kahdet sukat. Neulefestareilta kesällä ostetun pallon jo neuloin kahdeksi pariksi sukkia ja joululahjoiksi. Siinä oli kaikki langat eli 400 g. Jukka Rintalan jouluinen kaitaliina ja lautasliinat ovat lahjaksi tai itselle. Saa nähdä, miten käy. Mosaiikkimiljööstä joulukuusi ja joulupukki  tee se itse-paketit.  Korttipohjia, teippiä ja pari timanttihelmi-joulukorttia.

Sukkaparit odottavat päättelyä ja viimeistelyä ja kuvausta ja tietenkin postausta ja niistä seuraavalla kerralla.
 

7 kommenttia:

Olifantti kirjoitti...

Hyvin messuiltu.

Raitalammas kirjoitti...

Minunkin piti lähteä messuille, mutta valitettavasti matka peruuntui. Tein sitten ostoksia netin kautta. Novitalla oli aika hyviä tarjouksia...

Puikoillanikin kirjoitti...

Hyvät ostokset, aivan kohtuuden rajoissa. Jäämme odottamaan kuvia tuotoksista.

KristiinaS kirjoitti...

Lauantaina olin messuilla eikä mun mielestä ollut mitään kovaa tungosta, ihan hyvin mahtui kulkemaan ja näin kaiken mitä olin suunnitellut, noh ehkä pari paikkaa jäi katsomatta. Ne kojujen numeroinnit ei ollu mitenkään loogisessa järjestyksessä niin siksi missasin pari, ehkä olin kuitenkin ollut aivan vieressä.
Ostokset oli pienet ja kuitenkin ihan riittävät. Niinkuin sullakin näyttää olevan. Moni tuttu onkin ollut perjantaina, olis kyllä ollu kiva treffata yksi sun toinenkin mutta meni se näinkin itsekseen.

Iso Gnu kirjoitti...

Olifantti: Kiitos!

Raitalammas: Ei aina vaan pääse. Mulla sattui hyvin, kun oli vielä seuraavina päivinä potilasjärjestöni järjestöpäivät. Verkossa oli monella samoja tarjouksia, mikä on kiva.

Puikollanikin: Kiitos! Ensin muutamat tilaussukat alta pois ja PiilopirttimKal (Titityyn KAL)

Kristiina: No, hyvä että muistakin numerointi meni jotenkin hassusti. Jotakin hain aika kauan. Mutta ajattelin että, johtuu mun huonosta suunnistuksesta ja hahmottamisesta.
On kiva kun ei tullut turhia ostoksia . Mutta jos ensi vuonna osuisi samaan päivään. Perjantaisin olen viime aikoina ollut.

Matleena kirjoitti...

Wau, ihan nousi vanhat muistot mieleen Tampereen messuista. Siellä minäkin kävin monena vuotena peräkkäin ja tykkäsin kovasti. Mutta sitten Oulun ja Tampereen messut alkoivat olla niin lähekkäin, etten viitsinyt molemmissa käydä. Ja nyt koronan takia jäi messut pois. Ja yllättäen huomasin tänä syksynä, etteivät messut enää houkuttelekaan minua.

Iso Gnu kirjoitti...

Matleena: aika aikaa kutakin olen huomannut. Yllättäen tosiaan huomaa, että asioiden tärkeys tai houkuttelevuus muuttuu vuosien myötä.