keskiviikkona, joulukuuta 07, 2022

Joulukuun 7. ja lisää sukkia

Ostin itselleni joulukalenteriksi Rva SilmuSolmun merinosukkis-minivyyhti - kalenterin. Nyt jo on seitsemän pakettia auki. Järjestyksessä vasemmalta oikealle: Ruusunpunainen, Buketti, Tosca, Karelia, La Boheme, Finlandia ja tänään Helmenharmaa. Ihanat raitasukat saisi tehdyksi tai sitten johonkin raitapuseroon, jota olen suunnitellut jo vuosia.


Täällä oli järjestöjen myyjäiset 3.12 lauantaina. Siellä oli kyllä  paljon yksityisiäkin myyjiä. Oman yhdistyksemme kanssa saimme ihan kelvollisen tuoton. Arvat menivät hyvin kaupaksi. Vähän taas taloutta helpotetaan.

 Sukkia myytiin muutamia pareja ja näistä neljästä meni kolme paria. Lasten sukat on Nallesta ja miesten sukat Seitsemän veljestä-langasta. Vaaleanpuna-punaiset raitasukat kerrosrivi-nousuin  on 5-vuotiaalle ja lankaa kului 58 g. Vaaleanpuna-valkoiset sukat on broken seed - mallilla neulottu. Sukat on 3-vuotiaalle ja lankaa kului 48 g.  Ruskearaitaisiin miesten sukkiin meni 128 g lankaa ja isompiin , vihreeäraitaisiin 142 g.
Joulukortteja on nyt myyty kaksissa myyjäisissä ja ovat vielä menossa yksiin myyjäisiin.  Kotoakin myin yhdelle tutulle, joka on ostanut joka vuosia. Ilahduttaa, kun kelpaavat ja voi tehdä hyvää korteilla.
Viikonloppuna kirjoitan omat korttini. 

Nyt olen neulonut Piilopirttisukkia, joissa on mKAL eli siis mysteerineulonta meneillään. Huomenna tulee kolmas vinkki. Niistä sitten myöhemmin. 

Tämän päivän joulupuuha on korttilistan tarkistus korttien kirjoittamista varten . 


 

7 kommenttia:

Olifantti kirjoitti...

Söpöjä lastensukkia ja komeita miestensukkia. Kortitkin on kauniita eli kannattaa ahkeroida.

KristiinaS kirjoitti...

Noi minivyyhdit on kyll kivoja mutt itseni tuntien ostin 4x100g kalenterin + jouluaaton yllätyspaketti. Ihania värejä oot saanutkin, tulis kyll hieno raitapaita.
Nostan hattu sulle ja kaikille, jotka ehtivät hyväntekeväisyyteen tehdä kaikenlaista sukkaa ja korttia. Multa ei vaan synny vaikk aikomusta aina on.

Iso Gnu kirjoitti...

Olifantti: kiitos! Nyt on laiskottelun aika eli flunssa iski ja ei jaksa mitään ja aivot on sumussa.

Kristiina: Ajan kuluessa aina jotain valmistuu ja onneksi tehty kaikki ajoissa, kun nyt on pakkolepo.

Puikoillanikin kirjoitti...

Vau, miten paljon olet saanut aikaan. Kyllä harmaa sitten osaa olla kaunis, kun siihen yhdistää pienen korostuksen.

Iso Gnu kirjoitti...

Puikollanikin: Kiitos! Harmaa on tosiaan kaunis.

KristiinaS kirjoitti...

Pakkolepo??

Iso Gnu kirjoitti...

Kristiina: flunssa iski. Korona-testit negatiiviset.En sitten kevättalvea -20 ole sairastanut flunssaa.