sunnuntaina, tammikuuta 14, 2024

Ilman valmiita

Sukkia on valmistunut, ovat päättelemättä ja viimeistelemättä. Tyttären puserokin on aloitettu ja ekat Lapasboxin 2024 tammikuun lapaset ovat vauhdissa jo kaiken purkamisen jälkeen menossa.

Joillakin on näkynyt neulebingo alkaneelle vuodelle. Tein ensin 3 x 3 ruudukon. Lisäsin sitä nyt 4 x 4 ruudukoksi. En muistaakseni ole koskaan tehnyt neulebingoa.
Teen tai en tee. Mutta yritin keksiä realistisia juttuja. Mutta ainahan ei tiedä, mitä ehtii ja mitä elämässä tulee eteen.

Kirjoneulesukat  ( joko jotkut keskeneräiset valmiiksi tai uudet)

Suuri Käsityölehden mallilla jotakin)

Kämmekkäät

 Mosaiikkineule

Aloitetut sukat Regia Virtuosasta loppuun

(malli Suuresta Käsityöstä)

Breathing Space-pusero valmiiksi

Pipo jo ostetuista langoista ( esim. Sesia echos ja Kremke Stellaris)

Lankavaraston järjestely

Joku keskeneräisistä huiveista valmiiksi

Jämälankasukat

52 x sukat kirjasta jotkut sukat

Uuden kantapään opettelu

Lapasboxi2024

(ainakin puolet)

1-1-1-1-1-1

Vaaka-villatakki

tai Tyyne-pusero

Ryijyä eteenpäin 2 riviä -2-2-2-2-2 -2-2-2-2 riviä eli 20 riviä ainakin

Tsekkaa kaikki keskeneräiset


Tässä nämä nyt aktiivissa vaiheessa olevat, joista sukat ja lapaset kai lähiaikoina tulee postattuna.

8 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Ihan hyvä idea. Minunkin pitäisi varmaan tehdä lista lukemattomista keskeneräisistäni ja alkaa tekemään järjestyksessä niitä valmiiksi. Vaan kun aina tulee joku uusi juttu joka pitää aloittaa heti. =D

Maarit kirjoitti...

No niin, ainakin tekemistä riittää. 4 x 4 bingo voi toimiakin. Olen aiempina vuosina tehnyt 5 x 5 bingon ja se ei ole tullut täyteen koskaan. Mulla muuttuu suunnitelmat niin paljon, etten tänä vuonna tee sitä ollenkaan :D Kiva kun olet mukana lapasboksissa.

KristiinaS kirjoitti...

Hyvä bingo. Mulla ei oo eikä tuu. Ehkä en neulo niin paljon tänä vuonna kuin aiemmin. Ehkä teen muuta käsityötä sen sijaan. En lupaa mitään.
Tosi paljon oot sukkia viime vuonna tehnyt, ja muutakin.

Iso Gnu kirjoitti...

Sude:Mä tein salaisen listan viime tammikuussa keskeneräisistäni. Kesken niitäkin jäi. On pesämuna. ;)Jos päättää tehdä keskeneräisiä vain, niin sen pakosti keskeyttää uusi työ, joka hyppää puikoille. Tänä vuonna en ole vielä katsonut keskeneräisiäni, mutta osan muistan.

Maarit:Tein eka 3 x 3, mutta siihen ei mahtunut kaikki, mitä halusin. Viikonloppuna lisäsin ruutuja. Saa nähdä, mitä toteutuu vuoden aikana.Taulukoiden teko on hidasta näin eläkkeellä, kun ei tarvi tehdä mitään oikeastaan koneella. Paitsi tietysti varata aikoja, lukea reseptejä omakannasta, maksaa laskuja, lukea blogeja, meilejä jne.
Lapasboksi on hyvä idea ja ja tokatkin lapaset aloitin eilen. Vielä mietin, että meneekö purkuun.

Kristiina:Katsotaan miten mummin käy bingon kanssa. Todennäköisesti tulee osa tehtyä, jos ei erityistä pukkaa tälle vuodelle. Tämä on tällainen "to do or not to do -lista".
Sukkia tulee aina välitöinä ja joululahjaksi meni tänä vuonna 14-15 paria. Osa menee suvulle ja osa hyväntekeväisyyteen. Mamma eli äitini kuolemasta on jo 6 vuotta ja parina viime vuonna sitä ennen mamman sukka- ja lapastehdas ei pyörinyt-

Puikoillanikin kirjoitti...

Hyvä bingo. Kohdat: "Lankavaraston järjestely" ja "Tsekkaa keskeneräiset" ovat oikein tarpeellisia, niitä voisi olla vaikka useampi.
Bingoonhan voi laittaa niin monta ruutua kuin itse haluaa. Olen katsellut jotain ruotsalaisia podcasteja ja niissä puhuvat aina "Make 9" -tavoitteesta, eli siinähän on vain 3 x 3 ruutua.

Iso Gnu kirjoitti...

Puikollanikin:Lankavaraston järjestelyyn menee aikaa ja tosiaan voisi olla useampiruutu. NO, laitan vastatehtyäni sen. Mulla langat menee sekaisin, välillä laitan nopeasti pois silmistä vieraiden tullessa ja sitten ne on sekaisin.
Yhdeksän olikin aluksi, mutta halusin joitakin asioita sinne. Teen tai en.;) On muistissa kuitenkin.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Hyvä idea tuollainen lista. Minun keskeneräiset löytyvät ristipistojen puolelta. Nueleita en uskalla jattää kesken, koska niistä tulee muuten ikuisuusprojekteja, jotka eivät ikinä valmistu.
Minäkin meinasin sortua lankakauppaan, mutta meninkin autotalliin lankaostoksille.
Tämän tein hamstrauksistani
https://enkulinkasityot.blogspot.com/2024/01/gimstein-neule.html
Ja hamstrattuja lankoja löytyy ja löytyy. Onneksi Novitan lankoja hamstrasin vanhaan hyvään aikaan. Nykyisin seiskaveikka on eri lanka kuin ennen.
Mukavaa viikonloppua sinulle

Iso Gnu kirjoitti...

Enkuli: Eikö olekin kiva, kun on lankaa kotona tarpeen yllättäessä. Kiva kun on jäälankojen nöttösiä parsimiseen( tämän huomasin, kun opetin keskimmäistäni parsimaan). Mulla tammikuu meni plussan puolelle.

Kiitos samoin mukavaa viikonloppua sinulle.