perjantaina, joulukuuta 31, 2021

Valmistuneita n:o 2

Joululahjaksi kaikille lapsenlapsille neuloin sukat. Nämä on esittelemättä ja kuvakin on otettu heti puikoilta tipahtamisen jälkeen. On ne sukat viimeistelty ennen lahjapakettiin laittoa, vaikkakaan kuvaa ei ole.


Sukat on lapsenlapselle, joka tykkää nykyisin vihreästä. Kahdella värillä tein raitasukat ja mieleiset olivat. Lankana on Viking garnin Alpaca Liten storm väreissä ruohonvihreä ja tumma sinivihreä ja puikot 3 mm. Lankaa kului 46 g.


 Vihreän puseron neuloin nopealla tahdilla, että sain antaa syntymäpäivälahjaksi joulukuun alkupuolella. Lankana on Sandnes garnin Börstet Alpakka ja malli on Sandnes garnin. Koko on yhdistelmä 8- ja 10- vuotiaiden koosta. Aloitus on pääntieltä, näin neuletta voi jatkaa hyvin. Taisi miellyttää tämäkin neule, kun eka yön meinasi nukkua pusero päällä. Se ei sitten onnistunut, kun oli kuulemma niin kuuma. Langankulutus oli yllättävän pieni eli 190 g.

6 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

Iso Gnu kirjoitti...

Kristiina kiitos! Hyvää uutta vuotta itsellesi!

Matleena kirjoitti...

Hienot neuleet onkin lapsenlapsi saanut! ( Vai olikohan sukat ja pusero samalle, kuten kuvittelen). Yllättävän vähän on mennyt lankaa puseroon.

Iso Gnu kirjoitti...

Matleena: Kiitos! Joo samalle pojalle meni. Ostin tuota alpakkalankaa tuplamäärän luullen kulutusta paljon isommaksi.

Vanuttunut Villasukka kirjoitti...

Kauniita vihreäraidallisia neuleita, miellyttävät minunkin silmääni, vaikken olekaan erityisesti vihreän perään. Leveät raidat ovat hyvännäköisiä. Toinen pojistani oli myös pieni vihreä mies aikoinaan, sittemmin vain valkoinen ja musta :D
Hyvää uutta vuotta!

Iso Gnu kirjoitti...

Vanuttunut villasukka: Niin ne lasten ja nuorten väritoiveet vaihtelee.
Samoin sinulle hyvää uutta vuotta!