tiistaina, joulukuuta 28, 2021

Valmistuneita N:o I

Valmistuneita on jonkun verran, mutta aloitetaan tästä. Yritän laittaa kaikki tänä vuonna valmistuneet ennen vuoden vaihdetta. Aloitetaan viimeksi valmistuneilla.


Lomalaisen kanssa käytiin Titityyssä ostamassa puserolangat ja malliksi valikoitui Leeni Hoimelan neule Urban knit - kirjasta malli Kajo. Se on tulevaisuuden projekti, kun muutama muu neule saadaan alta pois. Päästiin yhdessä valitsemaan malli ja sopivat langat. Samalla tuli kokeilluksi pipoja ja lupasin neuloa pipon. Ostettiin langat ja puikot. Lankana katia Love wool ( 85%virgin wool, 15% alpaca) ja 50 m/ 100 grammassa. Väri on 101, light beige. Kulutus tähän pipoon oli 173 g.


Toisenkin pipon tein samasta langasta värillä 127, Reseda green. Mallina on  on molemmissa Laine-lehden ilmainen malli Ludlow hat. Tämä pipo on vähän lyhyempi saajan toiveiden mukaisesti. Kulutus oli 153 g.


 Nopea neuloa, mutta 9 mm:n puikot tuntuvat kyllä aika kankeilta. Oikeaan etusormeen sain reiän, että nyt jatkan muuta neulomista ihoteippi sormessa suojana.

2 kommenttia:

Kutookutoo kirjoitti...

Kivoja paksuja ja lämpimän oloisia pipoja. Ja ihanuutta että oli vielä toivottuja juttuja. Pyytäjät varmastikin arvostavat ja ymmärtävät käsitöiden päälle.

Iso Gnu kirjoitti...

kutookutoo: lämpimiä olivat. Ihan kiva, kun sanoivat, millaisen pipon halusivat. Joo kyllä tuo lähisuku, jota kuulemma kuuluu sanoa perheeksi arvostaa mun neuleita. Toiveita tahtoo tulla siihen malliin välillä, ettei ehdi kaikkea toivottua neulomaan.