maanantaina, joulukuuta 13, 2021

Edes jotakin

Olen kyllä neulonut ja valmistakin on tullut, mutten saa näköjään laitettua tänne. Laitan nyt muuta, että tiedätte minun olevan edelleen täällä. Kun vähän on rauhallisempaa, niin laitan neuleitakin. Joskus jo kauan sitten päätin ostaa Freija Yarnin lankajoulukalenterin. Muutama paketti eli siis 100  g vyyhtejä pääasiassa on paketeissa.

Siinä ne odottivat joulukuuta ja avaamista ja nyt on yli puolet avattu eli 4 pakettia.


1.12. oli hentoa , kaunista ohutta sukkalankaa.


5.12. oli merinolankaa vaalean punaisena, rosana sopien huiviin. Taidan tietääkin kenelle teen huivin joskus, kun kaikki lastenlasten ja muiden toiveet on neulottu.

12.12 paketista tuli 50 g vyyhdit merinosukkalankaa. Toinen on kaunis lempeän keltainen ja toinen harmaa, jossa on vähän bling,blingiä. Näistä ajattelin jotain Tiina kuun ohjeella neuloa itselleni.

Tänään 13.12 oli ekstrapaketti, jossa oli  suklaata ja kaksi minivyyhtiä merinosukkalankaa (a'20 g) ja joulukortti. Vielä kaksi jännitettävää on edessä.  Tämä on kiva joulukalenteri, kun lankaa on 100 g/ 50 g vyyhdeissä.
 

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Voi miten kivoja lankayllätyksiä saat! Ja joka päivä jotain. 😃

Olifantti kirjoitti...

Ihana joulukalenteri.

Iso Gnu kirjoitti...

Matleena: lankoihin olen ollut tyytyväinen. Oikeasti näitä paketteja n 6 joulukuun aikana. On kiva, että on isompia vyyhtejä kuin minivyyhdit.

Repu. eikö olekin ihana,

KristiinaS kirjoitti...

Kauniit lankoja ja kivahan tuollaisia paketteja on avata. Ehkä mun tarvii ens vuonna tuollainen ostaa, ehkä sellainen missä olis minivyyhtejä.